כללי מסיבת סידור

• הוסף לסימניות
מיתוג ארועים - התחום שאני הכי אוהבת
בפרט לכזה בי"ס משקיע
אשמח לחו"ד :)
ספר התחינות שבצד חולק כמזכרת ולכן לא בדיוק באותו הקו.

קבצים מצורפים

• מסיבת סידור2.jpg
    KB 891.7 · צפיות: 104
  • הוסף לסימניות
עבודה כל כך יפה!!

חבל שלא שמים קרדיט על כל תוצר דפוס...
במקרה הזה זה מאסט!

• הוסף לסימניות
ואוו! מושקע בדיוק כמו שאני אוהב לראות. ולעשות (:
כל הכבוד תמשיכו לעשות כבוד כזה לקהילה

• הוסף לסימניות
מושקע ויפה!
הצלחת לתת לכל פרט טאצ' ייחודי,
גם כשהכל על גריד זהה.

רק החום מידי כבד לי, סה"כ מסיבת סידור לכיתה א' ולא הכנסת ספר תורה :)
אבל לפי הסגנון של ביה"ס זה כנראה התבקש מצידם.

תודה על השיתוף!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2409906:
רק החום מידי כבד לי, סה"כ מסיבת סידור לכיתה א' ולא הכנסת ספר תורה :)
אבל לפי הסגנון של ביה"ס זה כנראה התבקש מצידם.

תודה על השיתוף!
התבקש ביותר:) גם בכיתה א' לא מוותרים על הסגנון החסידי...
גם אני נבהלתי מהצבעים בהתחלה (רצו להתאים לתלבושת של המסיבה - חום כתום)
אבל בסוף היו מרוצים ב"ה

• הוסף לסימניות
וואו

ממש ברמה

(אני מרשה לעצמי לשלוח את זה למסיבה שאני מפיק כרגע, מקווה שגם הם יתנו לי להפיק משהו ברמה הזו...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה