קורונה מסיכות, הסוף!!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מרגש כל כך לקרוא את זה עכשיו!
נס.
ובכלל, אני חושב שצריך לציין את היום הזה כיום הודאה לה' הכללי על כל הסייעתא דשמיא שיש בארץ ישראל ! שהתחלואה נמוכה
ממש כך.
השיר המרגש הזה היה נשמע חלום כשקראתי אותו לראשונה. אבל כל כך מהר ובקלות התרגלנו לשגרה, ולא מספיק מודים ומעריכים את הנס הזה.

• הוסף לסימניות
ממש כך.
השיר המרגש הזה היה נשמע חלום כשקראתי אותו לראשונה. אבל כל כך מהר ובקלות התרגלנו לשגרה, ולא מספיק מודים ומעריכים את הנס הזה.
לגמרי.
אנחנו אמורים לצאת ברחוב בריקוד.
במיוחד שאנחנו הראשונים בעולם במצב הזה!
פשוט לא יאמן.
בתוך כל ההסתרה והחושך נס כזה!

• הוסף לסימניות
וכעת אני קולט שגם בני הקט בן השנתיים שגדל על המסיכה,
תמיד כשלבשתי חליפה היה מאותת לי לקחת את הכובע, ומיד רץ למקום המסכות לסמן לי שאקח גם את זה כחלק מהלבוש שיוצאים מהבית,
וב"ה נשאר רק הסימון על הכובע, והוא שכח כבר שיש עוד משהו שצרך ללבוש...

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה, באשכול הזה לא לזלזל במה שעברנו?
נשמע שהאשכול הזה במילא לא נוגע לכולם. אלו שהכחישו כנראה גם לא מתרגשים ומודים.
אבל יש אנשים שעדיין מלקקים את הפצעים. ויש כאלו שהחיים שלהם לעולם לא יחזרו למה שהם היו.
(סורי על החריפות, אבל בדיוק היום נודע לי על אישה יקרה שאני מכירה שמאושפזת עם פגיעה נוירולוגית חמורה כתופעת פוסט קורונה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגמרי.
אנחנו אמורים לצאת ברחוב בריקוד.
במיוחד שאנחנו הראשונים בעולם במצב הזה!
פשוט לא יאמן.
בתוך כל ההסתרה והחושך נס כזה!
זה מזכיר לי את הסיפור על הרופא שריפא את העיוור ואז גילה העיוור שאשתו מכוערת.
אפשר לראות גם בארץ וגם בעולם איך שבעיות ציבוריות מתחילות לצוץ ברגע שהקורונה חולפת.

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי את הסיפור על הרופא שריפא את העיוור ואז גילה העיוור שאשתו מכוערת.
אפשר לראות גם בארץ וגם בעולם איך שבעיות ציבוריות מתחילות לצוץ ברגע שהקורונה חולפת.
הבעיות היו פה קודם. וגם תוך כדי הקורונה
ולכאורה יותר טוב שיצוצו קודם, ככה אולי יטפלו בהם קודם

• הוסף לסימניות
למה לחוקק חוק???
איפה מקפידים היום על מסיכה במקום סגור????
אפילו בקופת חולים אף אחד לא עם מסיכה
כולל הרופאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה