מסילות למגירות: בלום או דומיסיל?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, לארון בגדים הנגר אמר שיביא את כל המסילות/צירים מחברת דומיסיל למרות שסיכמנו על בלום.
זה ברמה פחותה? חשוב להתעקש על בלום? מדובר על מגירות בגדים ולא מטבח.

תודה
אם סיכמתם על בלום וגם שילמתם על זה, תתעקשו. בלום זה פרזול איכותי יותר משמעותית. אם הוא רוצה להפחית במחיר בשביל זה תשקלו אולי זה משתלם לכם, כי גם דומיסיל בסופו של דבר זה פרזול סביר +.

• הוסף לסימניות
תודה, טוען שדומיסיל לא פחות טוב.
במה הם פחות ? באיכות בכלל? בסחיבת משקל? באריכות ימים?

אשמח לדעת כמה שווה להתעקש

• הוסף לסימניות
אם סיכמתם עם הנגר שתקבלו בלום תתעקשו על זה
אין ספק שהם יותר איכותיים

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג מסילות של בלום לארון בח. ילדים ? מחירים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אני אדע איזה פירזול הנגר שם?
לא רואה שכתוב על זה משהו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי. אתה יודע לבנות מטבח לבד רק לא יודע איפה קונים מסילות?
סיפור מוזר קצת
מה כ"כ מוזר
אני יודע לחבר דלתות ולבנות כל מיני דברים
רק את החלקים האלו אין לי מושג איפה לקנות כי בכל חנות מטבחים לא מוכרים מסילות בנפרד רציתי לדעת איפה כן ואיפה יהיה גם זול וגם אלו מסילות מומלצות
אשמח לעזרתך

• הוסף לסימניות
מה כ"כ מוזר
אני יודע לחבר דלתות ולבנות כל מיני דברים
רק את החלקים האלו אין לי מושג איפה לקנות כי בכל חנות מטבחים לא מוכרים מסילות בנפרד רציתי לדעת איפה כן ואיפה יהיה גם זול וגם אלו מסילות מומלצות
אשמח לעזרתך
אני מציע לך קודם כל להתייעץ עם מישהו שיודע לבנות מטבחים.
מסילות לבד תעשה גוגל 'פירזול' יש הרבה חנויות תלוי איפה אתה.
אני קונה מספקים שמוכרים רק למפעלים לא לפרטיים.

• הוסף לסימניות
מקפיצה לשאלה
לא מתכוונת כרגע להחליף מטבח ב5 שנים הקרובות
מצבו בסדר מבחינתי (מטבח קבלני)
מה שמפריע לי זה 2 המגירות של הסירים שיצרתי לבד
עם מסילות ממש פשוטות
לאחרונה כבר קצת חורק
ועכשיו נופל כל הזמן מהמסילה
האם כדאי לי לעשות אצל נגר
2 מגירות לסירים נורמליות
בלי להחליף את הארון בסיס
רק להוציא את הקיימות שלי
ושיעשה לי חדשות?
וכמה זה עשוי לעלות?
ואם ניתן לבד
עוד יותר טוב
רק צריכה הסבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה