כללי מסירות נפש- איך אפשר לבטא בתמונה??

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה לעשות כריכה בנושא מסירות נפש, למשהו יש רעיון מה אני יכולה לשים בכריכה שיבטא את זה???
תודה לכל המפנים מזמנם ועונים:)

• הוסף לסימניות
יש תמונות של אפית מצות בגטו במחתרת, לימוד בבונקר בזמן השואה ויש תמונה מפורסת של ילד יהודי קטן לומד בהחבא ברוסיה -הופיע בספר:"יהדות הדממה"

• הוסף לסימניות
תמונה של אוטובוס מהדרין.

• הוסף לסימניות
מי אומר שאם הנושא של הספר הוא על מסירות נפש, הכריכה חייבת לבטא זאת עם ציור מתאים?

• הוסף לסימניות
אפסטרקטי. מבט של עינים יוקדות. להבות.
תלוי מה תוכן הספר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;691867:
אני צריכה לעשות כריכה בנושא מסירות נפש, למשהו יש רעיון מה אני יכולה לשים בכריכה שיבטא את זה???
תודה לכל המפנים מזמנם ועונים:)

שכחת לספר לנו-

--מיהו קהל היעד?
--גילאים?
--איזה תוכן?

זו רק התחלה בשביל להחליט על עיצוב הכריכה.

• הוסף לסימניות
מסירות נפש בשואה? בבית חולים? בלקום בבוקר לתפילה בזמן?

כי לראשון צריך גדרות תיל, לשני מזרק ולשלישי שעון מעורר.

• הוסף לסימניות
אולי משחק טיפוגרפי עם האותיות

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, הסתדרתי! בסוף שמתי משהו אבסטרקטי שביטא מצוין את הדרישה.
יישר כח!

סיפרתי לכמה אנשים את הקטע על המסירות נפש באוטובוס מהדרין ומאוד מאוד נהנו מהרעיון;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה