דרוש מידע מסירת בגדים במצב מצוין

• פותח הנושא ***
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע איפה אפשר למסור בגדים מצוינים לנשים וילדים, במצב ממש כמו חדש.
חבל לי לזרוק.

• הוסף לסימניות
אם הם בסגנון חסידי יותר.
כתבי לי כתובת
למייל 6484338 בג'ימייל.
יש לי מישהי שמחלקת בקהילה שלה.

• הוסף לסימניות
תכתבי פה, יהיה לך המון קופצים.
איזה גילאים הילדים?

אני פרסמתי מספר פעמיים באגורה, מיד בקשו כמה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
יש לי למסירה בגדי בנים בנות,
מגיל 3 ומטה הכל במצב מצוין+++
קיץ, חורף, אביב וסתיו.
שבת, יומיום וכו'
באשדוד

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
יש לי למסירה בגדי בנים בנות,
מגיל 3 ומטה הכל במצב מצוין+++
קיץ, חורף, אביב וסתיו.
שבת, יומיום וכו'
באשדוד
אשמח שתכתבי לי כתובת במייל 6484338 ג'ימייל

• הוסף לסימניות
מצטרפת גם.. בירושלים מרכז העיר והסביבה

אולי משהי מוסרת שמלות ובגדים
מידה 10-8 לילדות
במצב מעולה

וגם לבנות 0-3 קיץ
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי גם בגדי נערות ומעילים במרכז

• הוסף לסימניות
אני לא מנויה אז אני לא יכולה
אם את פה אני אכתוב לך מספר טלפון ואמחק מיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה