כללי מסירת לוגו ללקוח

• הוסף לסימניות
עצבתי ללקוח לוגו לעסק, כעת הוא רוצה את הלוגו כדי לעצב בעצמו פרסומת או משהו דומה, באיזה פורמט עלי להביא לו אותו, האם לתת לו אותו גם כקובץ פתוח?

• הוסף לסימניות
בחיים לא לתת ללקוח לוגו פתוח, אלא אם כן הוא יחתום שכאן נגמרת העסקה;
למה שמחר יהיה איזה טעות בלוגו, יבואו בטענות אליכם
וכן ברגע שנותנים ללקוח לוגו פתוח זו האפשרות הראשונה שהוא יעזוב אותכם
אנחנו צריכים לגרום ללקוח להישאר אצלינו

• הוסף לסימניות
בניגוד לעבודות אחרות, דוקא לוגו כן הייתי נותנת במגוון פורמטים לבחירה: אם הלוגו וקטורי (אילוסטריטור)
לשמור באילוסטריטור pdf לאחר הפיכת הפונטים לקו, וכך יוכלו לפתוח את זה וקטורי, כמוכ" הייתי נותנת גם jpg לשימוש משרדי וכן בגווני אפור בפורמטים הנ"ל, לשימוש במודעות ונייר פקס בשחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל גולד;408539:
בחיים לא לתת ללקוח לוגו פתוח, אלא אם כן הוא יחתום שכאן נגמרת העסקה;
למה שמחר יהיה איזה טעות בלוגו, יבואו בטענות אליכם
וכן ברגע שנותנים ללקוח לוגו פתוח זו האפשרות הראשונה שהוא יעזוב אותכם

מאיפה הבאת את זה??????????
כמה שיודע לי צריך לתת לוגו
JPG
EPS גירסה 8 (שנפתחת בעוד תוכנות)
png

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל גולד;408539:
שרות לקוחות טוב והגינות יגרמו ללקוח להישאר אצלנו יותר משרות לקוי ולקיחת ערבונות בדמות קבצים פתוחים.
ברגע שהלקוח לא מרוצה הוא ילך אפילו עם דף מודפס ויבקש ממישהו אחר לחקות את זה. זה לא בעיה בשבילו. אבל אם הוא מרוצה הוא יחזור שוב ושוב גם אם כל הקבצים שקיבל פתוחים.
אני לא מתכוונת שצריך לתת קבצים פתוחים או לא, רק להזכיר שמעבר לכללים הברורים של "בחיים לא" יש לקוח והוא גם בנאדם.
בכל פעם שמגיעים אלי לקוחות שהיו אצל גרפיקאי/ת אחר/ת אני מעדיפה להמליץ להם להמשיך עם מי שעבדו עד כה, אם הם מרוצים ממנו. בד"כ התשובה היא או שהשרות לקוי או בגלל אי עמידה בלוח זמנים. לא ענייני מקצועיות או רמה עיצובית.
אני יודעת שהיו מליון דיונים בנושא ואני גם מכירה את העמדה של כולם בנושא. אבל מהנסיון שלי - אני נותנת קבצים פתוחים לכל מי שמבקש, ועוד לא קרה שלא חזרו אלי.
כן היה מישהו שלא נהנה ממני (חוסר הבנות וכאלה) והלך למישהי אחרת בלי לבקש קובץ פתוח, היא עבדה על פידיאף סגור. אבל לא הצטערתי כי בכל מקרה העבודה המשותפת שלנו לא זרמה, וזו היתה הסיבה שהלך.

• הוסף לסימניות
ברור לחלוטין שלוגו חייבים לתת ללקוח בקובץ ווקטורי.

ואין דינו כלל כמודעת פרסום וכדו', לוגו מעצם טבעו נועד למסירה ללקוח באופן כזה שיוכל להדביק אותו בכל מקום שירצה.

• הוסף לסימניות
לוגו הוא בין העבודות היחידות שנותנים בקובץ

פתוח ולכן גם המחיר שלו צריך להיות כזה.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לתת לו JPEG ברור שב-PDF אבל כמה שפחות עם אפשרויות עריכה
כנ"ל (וכן לגבי השארת הלקוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה