מסך אזהרה בכניסה למייל של גוגל, גם לכם זה קורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;491656:
אני מעריך שזה בגלל שבאתרוג הם מנסים לעבור לסינון באמצעות שרת פרוקסי, שזה אומר שהשרת שלהם מקבל את החומר מגוגל וכדו' ואתה בעצם מקבל את החומר דרך מתווך , לכן באתרים שעובדים עם הצפנה של SSL וכדו' או עם אישורי אבטחה יש בעיה, כי במידע של הדף רשום שהוא מגיע מגוגל אבל בפועל הוא מגיע משרת הפרוקסי של רימוו וכדו'
אני מאמין שבעתיד הקרוב הם יסדרו את זה.
שאפו להם על הניסיון וההתחדשות.
נ.ב. נראה לי שמאותה סיבה גם שירות לש.ב.א לא עובד באתרוג בזמן האחרון.

אני באתרוג יתכן וזה רק ברמה הגבוהה של הסינון כמו שציינו כאן.

אני חושב שבריס צודק כי לא הייתי מצליח מצליח להעלות קבצים במצב הזה והיה כותב לי "שיש בעיה עם החומת אש בשרת פרוקסי" לא זוכר את הניסוח בדיוק.

• הוסף לסימניות
טוב,

אני הייתי תקופה מסויימת באתרוג/רימון והבעיה היתה צצה שוב ושוב, ובחברה הסבירו לי כל מיני הסברים שבגלל האבטחה של האתר האתרוג מתקשה לזהות אותו וכו' ונופל מדי פעם.
כורח המציאות הגרם לזה שעזבתים בגין בעיה זו ועברתי לנתיב. מאז הכל בסדר.
בעיה זהה כבר נידונה באשכול הזה
https://www.prog.co.il/showthread.php?t=57190

• הוסף לסימניות
דיברתי הבוקר עם רימון, ויש להם פיתרון לזה:
צריך להיכנס לאתר של רימון (neto.net.il) תחת הכותרת תמיכה טכנית, לבחור אתרים מאובטחים, ושם לפעול כפי ההוראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה