מסך אזהרה בכניסה למייל של גוגל, גם לכם זה קורה?

• הוסף לסימניות
מצורף צילום מסך, אשמח לדעת ממי שמבין על הבעיה ופתרונה.
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 153.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם לי יש את זה בזמן האחרון. אשמח לשמוע פתרון

• הוסף לסימניות
אתם באתרוג/רימון?

• הוסף לסימניות
בס"ד

בדקתי אצלי, נכנסתי למייל של פרוג בכרום, לא הופיעה לי הודעה כזו.

• הוסף לסימניות
בד"כ זה קשור לאתרוג/רימון ולא באמת לאמינות האתר.
אני מקוה שהם יצליחו לטפל בבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
אין לי רימון או אתרוג, וגם אצלי לאחרונה ברוב האתרים שלא כלולים בסימניות, ולא רק אתרים קטנים אלא גם אתרים ידועים כמו ויקיפדיה, ביטוח לאומי.

• הוסף לסימניות
זה היה לי לפני שבועיים.
שבוע זה היה ככה ועבר מעצמו

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה, אצלי בגלל שהתאריך הוא על 2007 (זה בכוונה בגלל תוכנה כלשהיא)
לא צריך להתייחס, תתעלמו מזה.

• הוסף לסימניות
אצלי אין חיבור לג'ימייל, קודם מופיעה האזהרה הזו, ובג'ימייל עצמו אי אפשר לא לשלוח ולא לקבל.
מה עושים באמת?
אני באתרוג, אז זה קשור?

• הוסף לסימניות
קודם כל!
זה לא קשור לסינון אינטרנט. וזה גם לפי ידיעתי לא קשור לדפדפן.
זה האבטחה של השרת שלהם, זה נראה כאילו האישור אבטחה (SSL) שלהם לא תקין
אבל בגלל שזה בGMAIL אין מצב שזה הבעיה, זה קרה לי גם לכן אין להתייחס ולהמשיך...

• הוסף לסימניות
קודם כל!
זה לא קשור לסינון אינטרנט. וזה גם לפי ידיעתי לא קשור לדפדפן.
זה האבטחה של השרת שלהם, זה נראה כאילו האישור אבטחה (SSL) שלהם לא תקין
אבל בגלל שזה בGMAIL אין מצב שזה הבעיה, זה קרה לי גם לכן אין להתייחס ולהמשיך...

• הוסף לסימניות
באתרוג/רימון זה קרה לי. אגב שהיייתי ממשיך הוא לא היה מאפשר לי להעלות קבצים למייל.

לאחרונה הם ביקשו להתקין תוסף שיאפשר להם לעשות סינון גם באתרים מאובטחים (כפי הידוע בג'ימייל יש בעיה בסינון של הבאזז) התקנתי את זה ומאז זה לא מופיע לי.

• הוסף לסימניות
אני מעריך שזה בגלל שבאתרוג הם מנסים לעבור לסינון באמצעות שרת פרוקסי, שזה אומר שהשרת שלהם מקבל את החומר מגוגל וכדו' ואתה בעצם מקבל את החומר דרך מתווך , לכן באתרים שעובדים עם הצפנה של SSL וכדו' או עם אישורי אבטחה יש בעיה, כי במידע של הדף רשום שהוא מגיע מגוגל אבל בפועל הוא מגיע משרת הפרוקסי של רימוו וכדו'
אני מאמין שבעתיד הקרוב הם יסדרו את זה.
שאפו להם על הניסיון וההתחדשות.
נ.ב. נראה לי שמאותה סיבה גם שירות לש.ב.א לא עובד באתרוג בזמן האחרון.

• הוסף לסימניות
אין לי את הבעיה הזאת בכלל
הפעם האחרונה שהדפדפן הציג לי כזה דבר היה לפני 5 חודשים בערך
אני עם רימון

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהבעיה היא רק ברמות היותר גבוהות של סינון?
אצלי יש את הבעיה הזו במסלול הרמטי ומסלול שמור.
אין לי גישה לשאר המסלולים.

• הוסף לסימניות
איך שאני רואה את זה - זה נראה כמו תוכנה זדונית שמנסה להכניס אותך לאתרים לא בטוחים,
ניסיתי לדוגמא להכנס לאתר דואר ישראל, במקום שיכנס לקישור שמופיע בתוצאות חיפוש בגוגל, הוא חושב חושב.. ואז מופיעה הודעת האזהרה כשבשורת הכתובת כתובת מוזרה ארוכה כמו זו :http://through-n.com/clickn.php?fb=...mpCaFpXRm1ZMkUxTUNJN2ZRPT0=&b=MC4wMDAx&p=Mg==

השיטה העוקפת היא להשתמש בקישור פנימי של האתר ולא בקישור מרכזי, או להשתמש באופציה של עותק שמור.

• הוסף לסימניות
smeshi - את מדברת על אתרים מתחזים
כאן לא מדובר על אתרים מתחזים אלא על האתרים האמיתיים, ולאחרונה יש בעיה עם האישורים של האתרים, וברענון פעם פעמיים הבעיה כבר לא קיימת

• הוסף לסימניות
לי זה הפסיק ברגע שכיוונתי את התאריך של המחשב לתאריך הנכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה