מסך אחד או 2?

• הוסף לסימניות
קניתי מחשב חדש, ואני מתלבטת לגבי המסך, מה עדיף?
מסך אחד גדול, או שני מסכים קטנים?
אם תוכלו להמליץ לי מנסיונכם, יעזור לי מאוד!
תודה

• הוסף לסימניות
אישית נוח לי עם מסך אחד גדול ההתפצלות מפריעה לי

• הוסף לסימניות
מה הגודל של המסך הקטן?
אני עובדת עם שתיים גדולים(27 אינץ')
וזה מאד נוח!!!!
בעיקר כשאני עובדת בתוכנות עריכה או על כמה תוכנות יחד
איכות חיים!!

• הוסף לסימניות
מה הגודל של המסך הקטן?
אני עובדת עם שתיים גדולים(27 אינץ')
וזה מאד נוח!!!!
בעיקר כשאני עובדת בתוכנות עריכה או על כמה תוכנות יחד
איכות חיים!!
חשבתי על 2 של 24, או אחד של 27, באמת איכות חיים 2 מסכים גדולים! אבל לא חשבתי להשקיע עד כדי כך

• הוסף לסימניות
2 מסכים -חובה כמעט.
אחד מעולה, ומקצועי, אחד להשוואת צבעים, ובכלל לעבודה מפוצלת.
זה טוב מאוד.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על שתיים
איכות עבודה אחרת...
אני עובדת על שתים של 27. זה רמה אחרת...
(אמנם אני יותר בקטע של עריכה וכאלה אבל זה משמש אותי כמעט להכל)

• הוסף לסימניות
מענין לשמוע מציירים כי אלה שעובדים לא בציור על מסך זה מאד שונה מובן לי שלגרפיקה זה מייעל את העבודה אבל לציור אשמח לשמוע למה זה תורם

• הוסף לסימניות
כל אחד לפי שנוח לו. אישית, 2 גדולים (27 ויותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה