מסך אלחוטי

• הוסף לסימניות
איך יוצרים חיבור למסך בצורה אלחוטית בצורה הפשוטה ביותר?
יש לי מחשב נייח ואני מעוניין שהמסך יהיה בחדר אחר.
כרגע אני גולש דרך הרשת של השכנים (באישור כמובן) האם יש אפשרות לחבר איזשהו התקן למסך שיקבל בצורה אלחוטית את הנתונים?

• הוסף לסימניות
הפתרונות הטובים והאמינים יחסית יקרים, מסביבות ה 1000 ומעלה.

• הוסף לסימניות
כדי שהביצועים יהיו טובים אתה חייב רוחב פס סביר כדי שהתמונה תעבור חלק, קח בחשבון שזה הימור מסויים כשהכל מתבצע דרך WIFI, ובמיוחד כשהוא לא שלך ואפשר שאתה מקבל רק מהירות קטנה מאוד....

• הוסף לסימניות
מה האינטרנט קשור למסך.
תקנה קולט טוב יותר או רפיטר.

• הוסף לסימניות
לראוטר יש מגבלה כמה תעבורת נתונים הוא יכול להוציא בו זמנית, ואיכות התמונה שתועבר למסך תלויה בטיב העברת הנתונים בין המתאם לראוטר.
וממילא, כיוון שהוא אינו יודע כמה תעבורה הראוטר מעביר - היות שהוא אינו ברשותו, ובנוסף לכך העובדה שהוא רחוק ממנו פיזית (-ואת זה אכן מקלט יותר טוב או רפיטר יכול לפתור, למרות שאני לא ממליץ מצד הקרינה החזקה מאוד) אמרתי לו לשקול את העניין ולקחת בחשבון שזה לא יעבוד 100%

• הוסף לסימניות
הקליטה שלי מעולה.
בבדיקת מהירות הוא רושם מהירות הורדה של 20 MPS

• הוסף לסימניות
אוקיי, זה טוב מאוד,רק קח בחשבון שכל עוד הראוטר לא אצלך זה לא בשליטתך, מה תעשה למשל אם השכן יחליט לשנות את מיקום הראוטר באופן שזה יפחית את הקליטה? מה אל פתאום השכן יצפה ביוטיוב וייקח חלק משמעותי מרוחב הפס?

רק נקודות למחשבה כדי שתעשה החלטה בצורה מושכלת......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה