• הוסף לסימניות
לאחרונה יש לי בעיה בתצוגה של המסך--- שהוא פשוט זז ימינה ושמאלה......(לא בצורה מאוד קיצונית, אבל בהחלט מפריע..... ומלחיץ :eek:)
מישהו יודע אם אפשר לסדר את זה?
או שפשוט צריך לקנות מסך חדש???

(יש לציין שזה לא כל הזמן...... פתאום זה מגיע לכמה דקות ומפסיק, וחוזר חלילה........)

• הוסף לסימניות
נסה לחזק את חיבורי הכבלים שלו במחשב ובמסך

• הוסף לסימניות
לפני שנים, הייתה לי בעיה כזו במסך מהסוג הישן (שמן - לא דק).
הבעיה נפתרה לאחר שהתברר שהמסך היה על מצב אוטומטי בבחירת התצוגה, ומדי פעם לא קרא את הנתונים נכון ולכן שינה את התצוגה.

מקווה שהמידע הזה יוכל להועיל לך

• הוסף לסימניות
תודה רבה! ל- ישיר, יש מצב באמת שזה הבעיה, חיזקתי את הכבלים..... נראה שלא יחזור,

ולאין דופי- מה זאת אומרת שהמסך על מצב אוטומטי בבחירת התצוגה? אני ינסה לבדוק, רק לא יודעת איך....
אשמח להסבר,
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
זה ממש אבל ממש לא תורה ברורה...
זה היה מעין הגדרה שהמסך ידע להתאים את התצוגה שלו לתצוגה המתקבלת מהמחשב.
אין לי מושג אם עדיין יש את זה במסכים היום, ואם כן איך לבטל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה