מסך כחול, ושאלה חדשה לגביו.

• הוסף לסימניות
שלום.
לאחרונה המחשב נכבה בפתאומיות ונהיה מסך כחול. (אני יודעת שפתחו על זה כמה אשכולות לאחרונה, אבל לי יש שאלה אחרת)
היום הבעיה החמירה מאד. כל פעם כשהדלקתי את המחשב הוא נכבה מיד.
מדובר במחשב בעבודה ויש בו 2 משתמשים (שלי ושל עובד נוסף)
בצר לי ניסתי להכנס דרך המשתמש של העובד הנוסף- והמחשב עכשיו עובד מעולה!
השאלה שלי-
האם יכול להיות שמשתמש אחד נדפק והשני לא?
מה אפשר לעשות?
יכול להיות שהתקנתי משהו או עשיתי פעולה שגורמת למחשב להכבה? (אני מפחדת מהבוס....)
אשמח לכל תשובה, תזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
שלום.
לאחרונה המחשב נכבה בפתאומיות ונהיה מסך כחול. (אני יודעת שפתחו על זה כמה אשכולות לאחרונה, אבל לי יש שאלה אחרת)
היום הבעיה החמירה מאד. כל פעם כשהדלקתי את המחשב הוא נכבה מיד.
מדובר במחשב בעבודה ויש בו 2 משתמשים (שלי ושל עובד נוסף)
בצר לי ניסתי להכנס דרך המשתמש של העובד הנוסף- והמחשב עכשיו עובד מעולה!
השאלה שלי-
האם יכול להיות שמשתמש אחד נדפק והשני לא?
מה אפשר לעשות?
יכול להיות שהתקנתי משהו או עשיתי פעולה שגורמת למחשב להכבה? (אני מפחדת מהבוס....)
אשמח לכל תשובה, תזכו למצוות!!!

היי,
א) לא צריך לפחד מהבוס. כולנו אנשים ולפעמים המחשב נדפק גם ללא פעולה כלשהיא מצד המשתמש.
ב) יש לך אפשרות להעלות הסרטה, או לפרט היכן בדיוק נתקע היוזר בעת ההעלאה?

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הוא לא נתקע בעת ההעלאה. הוא נדלק, אני בוחרת בשם משתמש שלי ואז המחשב נדלק ולאחר שניה עד 10 שניות הוא נכבה בפתאומיות + מסך כחול.
ו--תודה רבה על התגובה!
הפורום הזה הוא הפורום עם הכי הרבה חסד מצד הטכנאים הנפלאים שכאן!
אשריכם!

• הוסף לסימניות
שחזור המערכת ישפיע רק על המשתמש שלי?
כי אני לא רוצה לעשות שינויים במשתמש השני (הוא לא שלי...)

• הוסף לסימניות
שחזור המערכת ישפיע רק על המשתמש שלי?
כי אני לא רוצה לעשות שינויים במשתמש השני (הוא לא שלי...)
שחזור מערכת משפיע רק על "קבצי מערכת".
קבצים אישיים לא נמחקים.

מדובר במחשב נייד \ נייח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה