מסך כחול לאחר הקשת מקש קיצור דרך

• הוסף לסימניות
בס''ד

שבוע טוב,

מדובר במחשב נייח
מצורף צילום של המסך הכחול

הסיפור הוא כזה:
אני מפעיל מחדש את המחשב
עובר למצב שינה
לאחר שכפתור ההפעלה מתכבה, אני מזיז את העכבר כדי להעיר את המחשב
כעת אני לוחץ SHIFT+F2 כדי להפעיל איזו תוכנה שעשיתי לה קיצור דרך ושמתי אותו בתיקיית התחל
ואז מופיע המסך הכחול, ניסית לשנות את הקיצור מקש ל SHIFT+F3, ומאז SHIFT+F2 לא גורם למסך כחול אבל SHIFT+F3 כן גורם למסך כחול.
אם לא עברתי למצב שינה לאחר ההפעלה מחדש, ואני לוחץ על מקש הקיצור הנ''ל לא מופיע מסך כחול.

יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה ?

תודה לכולם.

קבצים מצורפים

• IMG_0496.JPG
    KB 436.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בס''ד

הבעיה נפתרה [אני לא יודע בברור איך זה עזר, אבל העיקר שהבעיה נעלמה...]:
בשורת הפקודה, הקלד powercfg.exe /hibernate off ולאחר מכן הקש ENTER.
מקור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1315962:
בס''ד

הבעיה נפתרה [אני לא יודע בברור איך זה עזר, אבל העיקר שהבעיה נעלמה...]:
בשורת הפקודה, הקלד powercfg.exe /hibernate off ולאחר מכן הקש ENTER.
מקור

זה מבטל לגמרי את השינה (העמוקה) כך שקשה לומר שהבעיה נפתרה.

• הוסף לסימניות
אני גם חששתי שהשינה תתבטל לאחר שאפעיל פקודה זו, אולם זה לא קרה, והשינה פועלת מצויין, ורק הבעיה של המסכים כחולים נפתרה ברוך ה'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1316145:
והשינה פועלת מצויין

מה שפועל זה שינה פשוטה, אם תכבה את החשמל תאבד את עבודתך.
יש שלוש דברים:
sleep - שינה שטוחה: הRAM פעיל ולוקח חמל מזערי, הדיסקים ועוד מכובים. הנתונים בסיכון במקרה הפסקת החשמל, אבל ההדלקה מיידית.
hibernation - שינת חורף: הכל מכובה לגמרי, לא צורך חשמל, הנתונים נשמרים בקובץ Hiberfil.sys, הנתונים שמורים אבל לוקח זמן להידלק.
hybrid - שני המצבים יחד: גם על הדיסק וגם הזיכרון נשאר לפעול.

• הוסף לסימניות
אכן אתה צודק,
אז מה גורם למחשב לקרוס לאחר התעוררות משינה עמוקה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה