BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
המחשב מתכבה כל הזמן ועולה השגיאה VIDEO SCHEDULER INTERNAL ואין לי זמן לבדוק שום דבר כי כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה נכבה כמעט מיד
זה מחשב נייד של טושיבהאם זה מחשב נייח, לחבר למסך אחר ולעדכן את הווינדוס ואת הדרייברים במחשב (הוראות ניתן למצא בנושא מסך כחול שבפורום)
אם זה לא עוזר וזה עדיין קורה צריך להשתמש בדיסק ההתקנה כדלהלן
אם זה מחשב נייד נא לכתוב את שם החברה
צריך להריץ את דיסק ההתקנה מהביוס ולהפעיל בדיקת דיסק ובדיקת קבצי מערכת
פירוט בהזדמנות
הורדתי את התוכנה וזה מה שעולה לי כשאני מפעיל אותהלהכניס דיסק התקנה למחשב או ליצור עם דיסק און קי:
להריד את הכלי הזה:
https://www.heidoc.net/php/Windows ISO Downloader.exe
לבחור בווינדוס 10 ולהוריד
כן הדרייבר של מתאמי התצוגה/גרפיקה.ז"א שהבעיה הזאת היא בוודאות שיש דרייבר שלא מעודכן?
כבר כתבתי למעלה שהדרייבר הבעייתי הוא הדרייבר של המתאם תצוגהוהאם אין דרך לדעת איזה דרייבר עושה את הבעיה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים