נייחנייד \ נייח ??
הוא לא נפל. ולא קקרה שום דבר.קרה לו משהו? נפל?
עם מסך חיצוני/אחר זה עובד?
לבדוק חיבורים.הוא לא נפל. ולא קקרה שום דבר.
המחשב לאחרונה עושה הרבה רעש. אולי אבק?
הרעש מראה שהמחשב פועל.. והבעיה כנראה במסך..
איך אפשר לבדוק מסך חיצוני. אפשר לנסות לחבר אליו מחדב נייד?
לא רוצה להפחיד, אבל תיאור כזה מזכיר לי מקרה בו נשרף הכרטיס מסך.אתמול רק הפעתי מחדש ונדלק. היום זה לא עוזר.
לבדוק חיבורים.
אם יש עוד יציאת מסך למחשב, לנסות להתחבר אליה.
לנסות עם כבל אחר.
לנסות עם כבל מסוג שונה.
לנסות להתחבר למחשב מרחוק.
זה מפחיד. מה עושים שלא יקרה הדבר הזה?לא רוצה להפחיד, אבל תיאור כזה מזכיר לי מקרה בו נשרף הכרטיס מסך.
אחרי איזו פעולה?נ ד ל ק
שאלה טובה.אבל איך זה לא יקרה שוב?
במקרה שהזכרתי אני יודע כמעט ב100% שהסיבה הייתה קצר חשמלי מס' פעמים במעגלי המחשב.זה מפחיד. מה עושים שלא יקרה הדבר הזה?
אחרי איזו פעולה?
שאלה טובה.
צריך לדעת מהו הגורם הנוכחי.
במקרה שהזכרתי אני יודע כמעט ב100% שהסיבה הייתה קצר חשמלי מס' פעמים במעגלי המחשב.
כיבוי בכפייה הוא תמיד לא טוב וכדאי להימנע ממנו (אם יש מי שחולק עלי, אשמח לדעת)כשהפעתי מחדש חלק פעמים נתקתי מהחשמל. זה לא טוב?
אני חולק, זה לא שהוא לא טוב, הוא רע..., ועושה נזק עצום.כיבוי בכפייה הוא תמיד לא טוב וכדאי להימנע ממנו (אם יש מי שחולק עלי, אשמח לדעת)
באיזו יציאה מחובר המסך הנ''ל? (מהי שם היציאה)אז מה עושים להבא עם המסך. במקום לנתק מהחשמל?
לא יודעת שמות.. צלמתי:באיזו יציאה מחובר המסך הנ''ל? (מהי שם היציאה)
זה החיבור של המסך.לא יודעת שמות.. צלמתי:
זה?זה החיבור של המסך.
איך נראה הצד של המחשב? (אותו החיבור, אני רוצה לדעת אם יש עוד כניסה כזו)
כמו שחשבתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים