כללי מסך לגרפיקאים

• הוסף לסימניות
מברור על טיב ואמינות הצבעים במסך לגרפיקאים, עולה כי גם מסך לא מאוד יקר יכול להיות מצויין, אם יכיילו אותו אחת לשנה כיול טוב.
על כן, המסכים המומלצים:
סמסונג
24" 1000 ש"ח

DELL
22" - 1600 ש"ח
24" - 2300 ש"ח

מי שמעוניין / רוצה להצטרף, מוזמן לעשות זאת באשכול זה.
או מי שרוצה לארגן את הקבוצה מול המוכר על מנת לקבל מחיר מוזל יותר.

ובקשר לכיול אעדכן אתכם בהמשך.

• הוסף לסימניות
אני קניתי שבוע שעבר את ה24 של דל ואני מאוד מרוצה לצערי המכשיר כיול בדרך מחו"ל אז רק שבוע הבא הוא יהיה מכויל אבל עדין הוא מעולה ואני רואה הרבה יותר גוונים.

• הוסף לסימניות
ריקי, תודה רבה על המלצתך, את המחיר למסך זה כתבתי בעקבותיך.
את יכולה לנדב פרטים איפה קנית?
והאם לקבוצה זה יותר זול?

• הוסף לסימניות
הקפצה.
קבלתי עכשיו המלצה על מסך 22" KDF
מי מכיר?
וכן לגבי החברות הנ"ל: סמסונג ודל.
מה הייתם מעדיפים?
עד איזה סכום אתם מוכנים להשקיע?

נשמח להמלצות בהקדם האפשרי.
וכן, מי שרוצה להצטרף שיכתוב כאן.

• הוסף לסימניות
אני אישית לא הצלחתי לכייל מסכים של סמסונג לרמה של דפוס

הם יותר מתאימים למשחקים ולסרטים

אני חושב שdell יכול להיות מסך מעולה למי שמחפש מסך מתאים לגרפיקה במחיר סביר (במיוחד ה22")

• הוסף לסימניות
לי המליץ על סמסונג כמסך טוב לכיול לעומת LG באותו המחיר, אדם שמקצועו הוא כיול מסכים.

• הוסף לסימניות
דל 24 "המסך" לגרפיקאי/ת
אני קניתי באייבורי ומרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
נחמני, כמה שאלות:
באיזה סכום קניתם?
כמה זמן יש לכם אותו?
כיילתם אותו?

• הוסף לסימניות
קנינו ב-2700 ש"ח לפני 8-9 חודשים
מאז המחירים ירדו, כיום ניתן להזמין ב-2364 ש"ח
ב- פי. סי. בי. מחשבים
לא כיילנו אותו כי פשוט לא ידענו איך לעבוד עם המכשיר

• הוסף לסימניות
ז"א שגם בלי לכייל אתם מרוצים מהתאמת הצבעים בין המסך להדפסה?

• הוסף לסימניות
אז אני קנתי באיבורי ועלה לי 2360 בערך ואני חייבתי אותם ליפתוח את זה בחנות ולחבר למחשב ליראות שזה ניראה לי טוב זה הי כאב ראש גדול.
לדעתי הם לא יעשו לך מיחיר יותר טוב בגלל שזה כמה ולדעתי בישביל ההנחה שאולי הם יעשות לך הנחה של 100 ש"ח אני לא הייתי עובדת קשה לארגן קבוצה זה הרבה כאב ראש.
בכל אופן זה מסך שאומרים שמגיעה מכויל מהמיפעל אבל עדין הייתי ממליצה לכייל.

• הוסף לסימניות
חיובי.
אם כי הכיול יכול עדין לשפר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה