מסך לגרפיקה

• הוסף לסימניות
מה המלצותיכם למסך מוצלח לגרפיקה, במחיר סביר?

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר מסך: AOC
23 אינץ'אחריות ל-3 שנים בבית הלקוח
ניגודיות 1/50,000,000

• הוסף לסימניות
מליצה על דל (הדגם המסתובב) ומרוצה ממנו מאד!

• הוסף לסימניות
מי אמר שדל הכי טוב?
המון ממליצים על דל בשביל גרפיקה, מדוע?, מה היתרונות המיוחדים שלו בהשוואה לאחרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;910894:
מליצה על דל (הדגם המסתובב) ומרוצה ממנו מאד!

המסתובב??????????????? אפשר דגם?

• הוסף לסימניות
אני קניתי לא מזמן את המסך עליו שאלת (AOC) והוא מוצלח ביותר!!!
חדות מעולה, גודל מספיק, אני מרוצה מאד!

• הוסף לסימניות
תודה, בסוף קניתי את הדגם הנ"ל aoc, דווקא מיד בהתחלה התאכזבתי כי היה נראה לי שהוא לא מספיק....
כשעומדים קצת מעליו או קצת יותר מידי מהצד, הוא נראה ממש בהיר.
חוצמי'זה מפריע לי שהוא קצת מידי רחב ביחס לגובה, המסכים של דל קצת יותר פרופורציונליים.
איך מסדרים את הבעיה שהוא מורח לרוחב כל תמונה שאני שמה על שולחן העבוגה כרקע?,
איפה מגדירים חידוד של תצוגה וחדות וצבעים?

• הוסף לסימניות
מענין, אצלי אין בכלל את הבעיה של הבהירות, וגם החדות שלו מדהימה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה