• הוסף לסימניות
אני טועה שהאמא חרדית??
זה נראה לי קצת שלילי........

בכל אופן, מבחינת תמונה, היא מדהימה ממש
תראו כמה אוירה יש בה
אפשר כמעט לכתוב עליה ספר
והכל, בתמונה אחת בלי שום תנועה...........

• הוסף לסימניות
מה הסיפור?
זאת פשוט תמונה מדהימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריאייטיבית;1479508:
אני טועה שהאמא חרדית??
זה נראה לי קצת שלילי........

בכל אופן, מבחינת תמונה, היא מדהימה ממש
תראו כמה אוירה יש בה
אפשר כמעט לכתוב עליה ספר
והכל, בתמונה אחת בלי שום תנועה...........

אני חושבת שהסיפור פה לא בא להדגיש כלום, לא שהאמא מתעלמת או כמו שאת מציינת, שלילית.

אני מסתכלת על התמונה ורואה בה סוג של יאוש מצד הילדה, היא מנסה להסב את תשומת ליבה של אימה שהיא זקוקה לה, אך האם לא מבחינה במצוקת ילדתה מחוסר שימת לב.

או שזו פשוט טעות טבעית של ילדה שזו נראית לה אימה-כשבעצם לא.

ע"פ תמונה מדהימה!!!
כל פעם אני רואה בה סיפור חדש...

• הוסף לסימניות
כשרואים את התמונה משו מכווץ בתוך הלב.....
וזה נקרא תמונה מצוינת.

• הוסף לסימניות
ואם כבר הקפצתם את האשכול הזה,
בקשתי ממנו פרטים לגבי הצילום והוא הגיב: לא יודע אם יש קשר בין האמא לילדה. זה במוזיאון ישראל במסדרון שמחבר בין שני בניינים. המסדרון הזה הוא מקום נדיר מבחינת הפוטנציאל שיש בו לצילום.
צולם באולימפוס EPL1.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה