מסך מומלץ לגרפיקה

• הוסף לסימניות
המסך שלי מושחר כל כמה שניות
הלך לעולמו כנראה:(
חבל, כי דוקא אהבתיו - זירוקס זכוכית.
אמשח לשמוע המלצה על משהו מקצועי מאוד לגרפיקה!
מבחינת דיוק בצבע ועוד.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
אם יש תקציב- מסכים של אפל (מקינטוש) מס'1 ויש אפשרות לחבר לpc רגיל...

• הוסף לסימניות
מסך Dell מקצועי u2312hm עם צידוד מלא, פאנל ips, חיבורי usb על המסך
מסך מעולה, שמעתי שעוד מרוצים.

• הוסף לסימניות
עוד המלצות - אפשר?

נכתב ע"י תרצונת;858205:
מסך Dell מקצועי u2312hm עם צידוד מלא, פאנל ips, חיבורי usb על המסך
מסך מעולה, שמעתי שעוד מרוצים.

עד עכשיו לא ראיתי את התגובות לא הייתי מחוברת לאינטרנט
אמש המסך מת לגמרי אז אני חייבת את עזרתכם...
מה זה אומר -חיבור USB למסך (האם זה לא מעלה את הקרינה ?...)
המהירות של זה 8ms כמו שראיתי בחיפוש - לא מידי איטי?
התקציב שלי הוא עד 2000 שח גג ....
אלא אם יש סיבה משמעותית להשקיע יותר?
אשמח מאוד לעזרתכם כמתמיד
אני חייבתלסגור על מסך - כרגע אני משתמשת בחסדי השכנה הטובה...

המון תודות!!!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה