מסך מחשב איך מחברים???

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחבר מסך למחשב נייד האם יש אפשרות??
איך עושים את זה?
(חברתי כבל כחול כזה עם ברגים... מהמסך למחשב נייד..
וכבל מהמסך לחשמל
ולא קורה כלום... )
אז מה עושים???

• הוסף לסימניות
יכל להיות שמחברים מסך למחשב נייד כמו שמחברים מקרן למחשב נייד. ע"י לחיצה עלמקש FN+מקש אחד הF למעלה -מצויר עליו מסך מחשב(F4 או F7)

• הוסף לסימניות
לא קורה כלום....
אני מדליקה את המחשב ואז המסך החיצוני דולק
ואז זה חוזר למסך של המחשב נייד והמסך החיצוני נכבה...
וזה לא עוזר שאני לוחצת על FN + F5 ...

• הוסף לסימניות
גם לחיצה פעמיים לא עוזרת?

• הוסף לסימניות
בעקרון מופיע הודעה זו
no signal input check video cable
התרגום הוא משהו כזה אין קלט אות הסימון וידאו כבל
מה הוא רוצה...?

• הוסף לסימניות
או, לחצן ימני על שולחן העבודה
פלט ל- צג
יש ניידים שיש בהם אופציה כזו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;539493:
או, לחצן ימני על שולחן העבודה
פלט ל- צג
יש ניידים שיש בהם אופציה כזו
המחשב שלי לא כזה משוכלל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;539464:
תנסה אולי קונרול + אלט +F1
לחצתי ככה + F5 וזה עבר לי כמה שניות וחזר למחשב נייד
יש עוד פטנטים??

• הוסף לסימניות
החיבורים יושבים טוב?
תנסה לפרק ולחבר מחדש ולהדק את הברגים..

• הוסף לסימניות
המחשב הוא טושיבה- TOSHIBA

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי בסוג של הכרטיס מסך. בד"כ אם הוא מותקן כמו שצריך את אמורה לאפשר ריבוי תצוגות עי כפתור ימני על שולחן העבודה (במקום ריק) ואז מפיינים הגדות ולסמן ב v אפשר ריבוי תצוגות וכו' (אני על מק כרגע כך שקשה לי לבדוק) ואז את יכולה לסמן אם את רוצה שהוא ירחיב את שולחן העבודה שלך למסך השני או רק לשכפל אותו.

• הוסף לסימניות
למען עזרת הציבור אני יכתב איך הצלחתי להתחבר
קודם כל מדובר במחשב נייד של טושיבה
לחיצה ימנית על המסך -ומאפיינים - לשונית הגדרות- מתקדם - לשונית תצוגות - ולבחור אפשרות צג ואישור...
בהצלחה!
ופורים שמח!
תודה לכל המשיבים.!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה