כללי מסך מחשב חדש לעבודות גרפיקה - לחוץ דחוף!

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות מסך חדש

איזו חברה עדיף?

איזה גודל כדאי?

אצל מי כדאי לקנות בירושלים?

אודה מאד למי שיוכל להחכימני...

• הוסף לסימניות
מסך גודל 22 אינץ
LG
טרקלין יאקב חשמל או מחסני חשמל

• הוסף לסימניות
תבדקי מה מציעים לך ולפי זה תשאלי מה כדאי

• הוסף לסימניות
ב״ה

ממליצה ללכת לחנות מוכרת ואמינה, להציג בני המוכר את הצרכים שאת דורשת מהמסך. מסתמא הוא מבין ויביא לך לראות דגמים. תעלי לפורום ונייעץ. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
DELL
27"
1800 ש"ח
B&H

(זה רק אם את לא לחוצה בזמן)

• הוסף לסימניות
גודל: מאוד אינדיבידואלי. אבל פחות מ-"24, נראה לי לא מומלץ.
החברות המומלצות הם lg ו-dell
פאנל ips, מיותר לציין שהוא חובה.
גם בזה ישנם כמה סוגים, יש לד, וישנם סוגים טובים יותר.

במחיר של 1500 ש"ח, אפשר למצוא דברים מצויינים.

מה שבטוח שלעולם אל תסמכי על מה שאומרים לך בחנות. כן, גם אם היא הכי מוכרת והכי אמינה.
טכנאים מוסמכים ואמינים, הם המקום לבירורים. לא חנות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממש תודה!!!

לא חשבתי שזה המחירים למסך מקצועי,
אני צריכהה להתארגן אחרת להוצאה..
חשבתי שמסך כזה יעלה 800-1000..
אם אני מחפשת בתקציב כזה יש לכם עוד מה להציע?
אני יודעת שבחנות המוכרים לא מבינים מספיק והם ימליצו לי על החברות שהם מביאים ובמקרה הגרוע יותר על מה שיש להם כעת במלאי...

מה שכן נלך על חברות LG או DEEL

גודל 22-24

היכן מומלץ בירושלים?

תודה לכל המיעצים..

• הוסף לסימניות
המסכים הכי טובים בעולם היום - EIZO.

• הוסף לסימניות
לי יש LG 24MP76
מרוצה ברוך ה' לא זוכרת כמה בדיוק עלה אבל זה לא עבר את האלף

• הוסף לסימניות
הכל ויותר. גרפיקאים שעובדים לדפוס במיוחד.
המסך הוא יצירת מופת טכנולוגית.
מגיע עם מכייל מובנה, חיישן תיקון, תוכנת כיול, בעל טווח צבעים מאוד מאוד רחב,
מתכוונן, בעל שלל תכונות ומצבים מובנים של תאורה וצבע ואפילו מגיע עם מן גוף חיפוי שאפשר להשתמש בו אם עובדים בתאורה רעה.
בקיצור, עולם אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה