כללי מסך מחשב חדש

• הוסף לסימניות
שלום לכל משתתפי וחברי הפורום היקרים,
אני צריכה לקנות מסך חדש למחשב (לקרוב משפחה..)
לאחר שהמסך הקודם אחרי 3 שנים שבק פתאום חיים
בקיצור-
אשמח מאד לשמוע על מה אתם ממליצים
מסך דק איכותי (תצוגה, ועמידות לאורך זמן) חזק, ברור וכמובן עדיף שיהיה כמה שיותר מותאם לגרפיקה

וד.א שמעתי שהיום נפוצים מסכים רוחביים המסכים מסוג זה שאני נתקלתי בהם עוותו דברים ו"מרחו" אותם לרוחב
למישהו יש או נתקל בכזה מסך שעיגול נראה בו עיגול ולא אליפסה?
תודה רבה!​

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהגדרות הרזלוציה,
מסך רחב לא מורח!!!
לי יש של זירוקס. מעולה!

• הוסף לסימניות
נו, אתם מרוצים מהמסך שיש לכם. מאוכזבים.
אנא תעלו שמות דגמים ממוצלצים!
תודה

• הוסף לסימניות
קניתי לפני שלושה חודשים מסך רחב 24 אינצ' של dell, דגם 2408wfp, ומרוצה עד הגג. זה לא מסך "מקצועי" במונחים של גרפיקה, אבל מבין המסכים לשוק הרחב הוא נחשב לאחד המוערכים ביותר. הטכנולוגיה שבה הוא משתמש אינה הטכנולוגיה הנפוצה במסכי LCD, המכונה TN. פירוש הדבר זוויות צפיה יותר רחבות, אמינות צבעים וטווח צבעים יותר גבוה. כאן תוכלי לראות כמה חוות דעת עליו: http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=692382
הבעיה היא מחירו - אפשר להשיג מסכי 24" בחצי מהמחיר שלו.
את צריכה קודם להגדיר תקציב וצרכים, ורק אז לבקש המלצות למסך.

לגבי תמונה שנמרחת - זה תלוי בכרטיס המסך שבמחשב. הוא צריך לדעת לתמוך ברזולוציות רחבות (למשל 1336X768, 1680X1050, וכו') יחס הרוחב-גובה שלהן הוא 16:9. במחשבים ישנים יש כרטיסי מסך שאינם תומכים ברזולוציות האלה. ולפעמים כל מה שצריך זה להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך, ואז כבמטה קסם הוא יכיר גם רזולוציות רחבות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
T190 של SAMSUNG

נתקלתי בו במקום עבודתי, ולדעתי הוא חד ברמות נדירות. אני מניחה שיש מסכים חדשים יותר בסדרה, אבל מנסיוני האישי- אין טוב ממראה עיניים: פשוט צריך להגיע לחנויות ולהתעמק. ודווקא במסמכים עם טקסט קטן (אתרי אינטרנט לדוגמא) כי שם רואים את החדות בפרטים הדקים והקטנים.
ובעניין הרוחב- אני גורסת שהכל עניין של הרגל- יום-יומיים והכל מתאזן...
אני אישית עובדת עם שני מסכים: אחד רחב של MAG ואחד מרובע של זירוקס.אני יותר מתחברת לMAG משום מה...

• הוסף לסימניות
זירוקס 22"
מסך מעולה בסביבות ה 1000 שקל
באותה סדרה 24"
עולה בסביבות 2000 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה