כללי מסך מחשב חדש

• הוסף לסימניות
אני בדרך לקניית מסך גרפי חדש
האם אתם ממליצים על:
LCD dell 2209 wa
פרטים:

האם הוא מתאים לגרפיקה?
יש לכם אולי משהו אחר להמליץ?

• הוסף לסימניות
קניתי כזה לפני כמה חודשים, וב"ה מרוצה מאד.
חדות מדהימה, צבעים טובים, למרות שאני רוצה לכייל אותו, אולי בהזדמנות זו מיהו יסביר כיצד לכייל מסך?

• הוסף לסימניות
דרך אתר 'זאפ' השוואות מחירים ניתן לרכוש אותו הכי זול ב1154 ש"ח
במורס מחשבים http://www.morse-pc.com/

והנה אחד מהחוות דעת שמופיע שם באתר:
"יש לי את המסך כבר יותר משנה, לא מצטער לרגע שקניתי אותו, מדובר במסך איכותי ביותר, חד מאוד, צבעים נהדרים, עשירים מאוד, שחור מוחלט ואטום, כיול הצבעים מדוייק מאוד ועוזר מאוד לעריכת תמונות וגרפיקה וקטורית למעצבים שביננו, אני לא כיילתי את המסך וכמו שהבנתי הוא מגיע מכוייל מהמפעל (אין צורך לכייל). הוא נוח מאוד לקריאת מסמכים, האותיות חדות מאוד. זוויות הצפייה מעולות, אפשר לסובב אותו לכל כיוון (Pivot), מאוד נוח, הכפתורים ממוקמים בצד ימין, נוחים..."

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הכי טוב;601313:
דרך אתר 'זאפ' השוואות מחירים ניתן לרכוש אותו הכי זול ב1154 ש"ח
במורס מחשבים http://www.morse-pc.com/

והנה אחד מהחוות דעת שמופיע שם באתר:
"יש לי את המסך כבר יותר משנה, לא מצטער לרגע שקניתי אותו, מדובר במסך איכותי ביותר, חד מאוד, צבעים נהדרים, עשירים מאוד, שחור מוחלט ואטום, כיול הצבעים מדוייק מאוד ועוזר מאוד לעריכת תמונות וגרפיקה וקטורית למעצבים שביננו, אני לא כיילתי את המסך וכמו שהבנתי הוא מגיע מכוייל מהמפעל (אין צורך לכייל). הוא נוח מאוד לקריאת מסמכים, האותיות חדות מאוד. זוויות הצפייה מעולות, אפשר לסובב אותו לכל כיוון (Pivot), מאוד נוח, הכפתורים ממוקמים בצד ימין, נוחים..."

תודה! משם בדיוק מצאתי אותו, אך השאלה שלי האם להאמין לזה? והאם הוא בכלל מתאים לגרפיקה? האם הוא מספיק מהיר וכו'...

• הוסף לסימניות
ברמת המחירים האלו זה נשמע מסך טוב לגרפיקאים, לגבי המהירות זה קשור בעיקר לכרטיס מסך ולא המסך עצמו.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעודד את האשכול ולשמוע יותר על מסכים
לי אמרו שפחות מ2000 ש"ח זה לא מסך טוב לגרפיקאים צדקו?

• הוסף לסימניות
יש מסך מעט יותר חדש, עם פנל IPS (אמנם מסורס, ז"א שהוא 6 ביט ולא 8 ביט כמו הIPS האמיתי, אבל יש לו אינטרפולציה ל8 ביט)
המסך הוא גם של דל, בעל ארגונומיה מלאה, כל החיבורים החדשים והוא זול יותר וגדול יותר.
אני מדבר על הדגם h2311u של DELL.

חפשו אותו בזאפ.

רק לשים לב שיש אחריות יבואן רישמי, כי יש הרבה יבוא מקביל (אפור/עצמאי) של המסך הזה. (הוא מאוד פופולרי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;601599:
אני רוצה לעודד את האשכול ולשמוע יותר על מסכים
לי אמרו שפחות מ2000 ש"ח זה לא מסך טוב לגרפיקאים צדקו?

אמירה כזו לא יכולה להיות נכונה.
נתאר מסך שלפני שנתיים היה הטופ, והיה ה"מומלץ לגרפיקאים", ומחירו היה בשמיים.
עד עכשיו הוציאה החברה כבר שני סדרות נוספות של מסכים, מה שגרם להוזלה משמעותית במחיר הדגמים הקודמים.
אז הוא נמכר ב1650 ש"ח במקום ב3700 ש"ח. הוא דפוק?
לא. יש טוב. ויש טוב יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;601958:
אמירה כזו לא יכולה להיות נכונה.
נתאר מסך שלפני שנתיים היה הטופ, והיה ה"מומלץ לגרפיקאים", ומחירו היה בשמיים.
עד עכשיו הוציאה החברה כבר שני סדרות נוספות של מסכים, מה שגרם להוזלה משמעותית במחיר הדגמים הקודמים.
אז הוא נמכר ב1650 ש"ח במקום ב3700 ש"ח. הוא דפוק?
לא. יש טוב. ויש טוב יותר.

זאת אומרת שיש יותר טוב מהמסך הזה? יש לך משהו להמליץ? אני מחפשת משהו תותח!

• הוסף לסימניות
לדעתי מסך 22" קטן מדי לגרפיקאי:

הגודל הפיזי (גובה) של המסך ב22 WIDE קטן יותר ממסך 19" בפורמט 6:9 כך שתקבלי שטח תצוגה קטן ומעצבן.

נכון, הרזולוציה הגבוהה תתן לך "תכולת תצוגה" רבה יותר אבל היום כשמסכים כ"כ זולים 24" זה מינימום ולא אחטא לומר שיותר גדול זה מוגזם.

• הוסף לסימניות
אז עם איזה שם אני הולכת לחנות להזמין?

• הוסף לסימניות
המסכים של דל (סדרה U) מעולים אבל קצת יקרים כך ש24" יעלה 2200 שח.
ומכיון שלטעמי עדיף גדול יותר על איכותי (דעתי האישית ואני יודע שיש כאלו שיחלקו עלי), תקני של סמסונג או LG יש להם מסכים טובים מאד במחירים סבירים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;602303:
המסכים של דל (סדרה U) מעולים אבל קצת יקרים כך ש24" יעלה 2200 שח.
ומכיון שלטעמי עדיף גדול יותר על איכותי (דעתי האישית ואני יודע שיש כאלו שיחלקו עלי), תקני של סמסונג או LG יש להם מסכים טובים מאד במחירים סבירים לחלוטין.

אני חולק עליך! (מותר לי...:D)

ההבדל בין 23" ל24" הוא לא כזה משמעותי. היום ניתן להשיג את הH2311U של DELL בפחות מ-1000 ש"ח עם אחריות יבואן רשמי. אם יצא לך לשוטט בפורומים של חומרה תראה שזה המסך המומלץ כיום ביחס של עלות מול תועלת.

היתרון היחיד כמעט שיש לH2411U על ה2311U הוא ביחס. ב23 זה 16:9 ואילו ב24 זה 16:10 שזה טוב יותר לעבודה מול המסך. אינטש נוסף לא יהווה שום שיפור ששווה את ההפרש (פי שתיים במחיר!). (יש עוד יתרונות, כמו חיבורים נוספים וכו' לא משהו שאמור להטריד גרפיקאי ממוצע.)

ובכל מקרה - בשום פנים ואופן לא להתקרב למסך מבוסס פנל TN! גם אם הוא גדול יותר וזול יותר!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה