נכתב ע"י מאסטר;n296374:שלום,
אשמח להמלצות על מסך מחשב מעולה במיוחד, לגרפיקה.
אני אחרי חיפוש בפורום אבל לא ממש הגעתי לתשובה
תוכלו לשתף אותי באיזה מסך אתם משתמשים? (כמובן רק אם אתם מרוצים מאד)
תודה רבה!!
נכתב ע"י Bחיה;n5067217:שלום,
יש לי מסך גרפי מאוד טוב של חברת ACER, הצבעים שלו זההים לצבעים שיוצאים בהדפסה,
המסך לא יקר, שילמתי עליו 900 ש"ח
נכתב ע"י אנייי;n5067296:תודה,
אפשר דגם?
נכתב ע"י Bחיה;n5067492:v236hl
נכתב ע"י אנייי;n5067542:זה זה?
http://www.dio-dipo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3220
כן
באחת החנויות בגאולה - בירושלים, נראה לי מרכז המחשב אבל לא בטוחה,נכתב ע"י אנייי;n5067542:איפה קנית?
עשיתי השוואת מחירים וזה עולה 1090...
ואני לא זוכרת אם המחיר היה 850 או 900 אבל בטוח לא מעבר לזה
נכתב ע"י Bחיה;n5067559:נכתב ע"י אנייי;n5067542:זה זה?
http://www.dio-dipo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3220
כן
באחת החנויות בגאולה - בירושלים, נראה לי מרכז המחשב אבל לא בטוחה,
ואני לא זוכרת אם המחיר היה 850 או 900 אבל בטוח לא מעבר לזה
אוקי,
תודה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכתב ע"י A.Y.K;n5067665:חחחחחחחח נו באמת זה מסך לגרפיקה זה מסך רגיל לחלוטין
נכתב ע"י kosta770;n5067751:
נכתב ע"י A.Y.K;n5067665:חחחחחחחח נו באמת זה מסך לגרפיקה זה מסך רגיל לחלוטין
נכתב ע"י kosta770;n5067751:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים