מושגים מסך מחשב למעמדים

• הוסף לסימניות
אודה לעזרתם
האם מסך זה מומלץ כמסך שני לעימוד?

Pivot tilt swivel and adjust the height of your monitor for a comfortable setup all day long

יצרן: Dell, דגם מסך: S2421HS, סוג מוצר: מסך מחשב, גודל מסך: 23.8, רזולוציה: 1920x1080, זמן תגובה: Normal: 8ms (gtg) / Fast: 5ms (gtg) / Extreme: 4ms (gtg), רמקולים מובנים: ללא, ציפוי המסך: מט, מצלמה מובנית: ללא, מיקרופון: ללא, תקופת האחריות: שלוש שנים, סוג האחריות: באתר הלקוח, נותן השירות: Dell
מק"ט: OP-RD09-12209

799 ש״ח כולל מעמ

• הוסף לסימניות
אודה לעזרתם

Pivot tilt swivel and adjust the height of your monitor for a comfortable setup all day long

יצרן: Dell, דגם מסך: S2421HS, סוג מוצר: מסך מחשב, גודל מסך: 23.8, רזולוציה: 1920x1080, זמן תגובה: Normal: 8ms (gtg) / Fast: 5ms (gtg) / Extreme: 4ms (gtg), רמקולים מובנים: ללא, ציפוי המסך: מט, מצלמה מובנית: ללא, מיקרופון: ללא, תקופת האחריות: שלוש שנים, סוג האחריות: באתר הלקוח, נותן השירות: Dell

799 ש״ח כולל מעמ
לא רע, אבל היום בימינו הייתי מכוון למסך 27 אינץ' עם PIVOT, וברזולוציה יותר גבוהה (2K ומעלה), גם למסך שני לעימוד.

• הוסף לסימניות
לא רע, אבל היום בימינו הייתי מכוון למסך 27 אינץ' עם PIVOT, וברזולוציה יותר גבוהה (2K ומעלה), גם למסך שני לעימוד.
תודה רבה!!

יש המלצה על דגם?
מה טווח המחיר?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם למי שעוסק בעימוד שחור לבן, ולא בגרפיקה צבעונית?

• הוסף לסימניות
גם למי שעוסק בעימוד שחור לבן, ולא בגרפיקה צבעונית?
באינדיזיין כן, בהחלט, זה משפיע על כל סרגלי הכלים והגודל הטבעי של הפריסה ועוד (מלבד הקטע של הרזולוציה וכו').

בתג זה נראה לי מאוד רנדומלי, יש כאלה שהצליחו לסדר רזולוציה גבוהה וטובה, יש הרבה שלא. תשאלו את ר' @ישורון קובי ואת ר' עמירם יוסף, הם מבינים בקטע הזה יותר ממני.

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם 2 מסכים, אחד מהם כזה (רק דגם ישן יותר) והוא מצוין לעימוד! לא רואה שום צורך במסך גדול יותר.
זו דעתי.

• הוסף לסימניות
אודה לעזרתם

799 ש״ח כולל מעמ
יש לי מסך כזה (רק דגם ישן יותר) מצוין לעימוד! לא רואה שום צורך במסך גדול יותר. זו דעתי.

• הוסף לסימניות
אני משתמש עם 2 מסכים, אחד מהם כזה (רק דגם ישן יותר) והוא מצוין לעימוד! לא רואה שום צורך במסך גדול יותר.
זו דעתי.
אני עם שתי מסכים אחד מהם 27" וחושב כעת לקנות עוד יותר גדול.... ברור שצריך גדול יותר מ-24 אינצ'
זה עולם אחר לגמרי, ובעיקר בעיקר לעימוד... (לעיצוב פחות אבל גם)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני גם מתעניין במסך נוסף (לחבר למחשב נייד).
מה זה PIVOT שהזכירו למעלה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש עוד משהו (חוץ מהגודל ומסך מסתובב) שהייתם ממליצים לי לבדוק לפני שאני קונה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה אומרים, מסך קעור חיסרון או יתרון?

• הוסף לסימניות
אני עם 2 מסכים של דל: אחד 24 אינץ' אבל רזולוציה גבוהה יותר (1200 × 1980), והשני 32 אינץ' (3840 × 2160). אבל למעשה נורא מעצבן לעבוד עם 2 מסכים. לכן המסך הקטן יותר תמיד מכובה אצלי, ובאיזשהו שלב אסיר אותו מהשולחן.

• הוסף לסימניות
אני עם 2 מסכים של דל: אחד 24 אינץ' אבל רזולוציה גבוהה יותר (1200 × 1980), והשני 32 אינץ' (3840 × 2160). אבל למעשה נורא מעצבן לעבוד עם 2 מסכים. לכן המסך הקטן יותר תמיד מכובה אצלי, ובאיזשהו שלב אסיר אותו מהשולחן.
לא מסכים איתך לגבי העצבים על העבודה עם שתי מסכים, ההיפך הוא הנכון! כן יכול להבין מאיפה זה בא לך, ההפרשים בין שתי המסכים שכתבת גדולים, הן בגודל והן ברזולוציה, ובהפרש כזה באמת מאוד מעצבן.

כאחד שעבד בעבר כמה שנים עם מסך אחד מסכן וכיום עובד על שתיים (אולי בקרוב 3) אני מרשה לעצמי לקבוע ולאמר, שמעמד שלא עובד על שתי מסכים, א. לא יודע מה זה סביבת עבודה נוחה. ב. ההספק השעתי שלו נמוך יותר. ג. יש עבודות ש'אין מצב' בלי שתי מסכים.

מצטרף לשאלה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי בקרוב 3
מניסיון, זה כדאי. כשתעשה זאת תכתוב:
מעמד שלא עובד על 3 מסכים, א. לא יודע מה זה סביבת עבודה נוחה. ב. ההספק השעתי שלו נמוך יותר. ג. יש עבודות ש'אין מצב' בלי.

חסרון.

• הוסף לסימניות
לא מסכים איתך לגבי העצבים על העבודה עם שתי מסכים, ההיפך הוא הנכון! כן יכול להבין מאיפה זה בא לך, ההפרשים בין שתי המסכים שכתבת גדולים, הן בגודל והן ברזולוציה, ובהפרש כזה באמת מאוד מעצבן.

כאחד שעבד בעבר כמה שנים עם מסך אחד מסכן וכיום עובד על שתיים (אולי בקרוב 3) אני מרשה לעצמי לקבוע ולאמר, שמעמד שלא עובד על שתי מסכים, א. לא יודע מה זה סביבת עבודה נוחה. ב. ההספק השעתי שלו נמוך יותר. ג. יש עבודות ש'אין מצב' בלי שתי מסכים.
באמת ההפרש בגודל של המסכים מפריע. אבל תכלס עובדה שאני (א') מעמד, ו-(ב') יש לי 2 מסכים מולי, ואני מעדיף לעבוד עם מסך אחד בלבד כמעט בכל מקרה.
כך שכנראה שעל טעם וריח וכו'.

• הוסף לסימניות
אז מסך ענק לדוגמה לא עדיף משניים?

כי מסתבר שהמסך שיש לי כעת יהיה בהחלט שונה בגודל
אין לי מושג מה גודלו... יש דרך לבדוק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה