עזרה מסך מחשב מתקדם 27'' עם חיבור DP או HDMI חדש!!!

• הוסף לסימניות
קניתי מסך מחשב משוכלל יחסית
גדול 27''
במטרה לגרפיקה אבל מתאים לכל דבר.
אממה שהוצאתי אותו והתחלתי לחברו למחשב אני מגלה לתדהמתי שיש לו אפשרות להתחבר למחשב רק באמצעות כבל dp או hdmi
משום מה במחשב שלי אין את אחד מהכניסות הנ''ל
הבנתי מטכנאי שהאופציה היחידה זה להשקיע בכרטיס מסך עם כניסה מתאימה והעלות 1000 שח בערך
זה לא בכיוון שלי כרגע
לכן
מוכרת את המסך החדש
ששילמתי עליו 1100 במבצע (לא זוכרת את מחירו המלא)
מוכרת ב850 שח
מסך 27'' של חברת דל dell
מתכוונן לרוחב ולאורך
למעלה ולמטה ובאלכסון
מצלמה מובנית
רמקול מובנה .

אפשר לפנות באישי או vv5700330

ואם יש כאן משהו שיכול להכניס את זה גם לפורום יותר מתאים תבוא עליו הברכה.

• הוסף לסימניות
גדול 27''
אממה שהוצאתי אותו והתחלתי לחברו למחשב אני מגלה לתדהמתי שיש לו אפשרות להתחבר למחשב רק באמצעות כבל dp או hdmi
הבנתי מטכנאי שהאופציה היחידה זה להשקיע בכרטיס מסך עם כניסה מתאימה והעלות 1000 שח בערך
זה לא בכיוון שלי כרגע
לכן
מוכרת את המסך החדש
מוכרת ב850 שח
מסך 27'' של חברת דל dell
מתכוונן לרוחב ולאורך
למעלה ולמטה ובאלכסון
מצלמה מובנית
רמקול מובנה .

אולי זה יעזור

• הוסף לסימניות
אולי זה יעזור
זה רעיון!!!
איך זה עובד?
לראש השחור מחברים hdmi והצד השני למסך? ואז נשאר VGA ו USB שניהם למחשב? רק אחד מהם?

• הוסף לסימניות
גם לי במחשב יש כניסת DP והלך לי הכבל, יש לי מתאם- צד אחד שקע HDMI רגיל, צד שני DP שמתחבר לי למחשב.
בטוח יש גם בVGA- זה נראה ממש כמו ש @שלמה וייס העלה. מוזר שטכנאי לא יודע על זה. תנסי לשאול עוד אחד.
אא"כ זה קשור להגדרות- שהמסך מידי מתקדם בשביל המחשב, אבל זה לא נשמע לי סביר.

• הוסף לסימניות
אשאל מחר טכנאי נוסף

• הוסף לסימניות
יש כל מיני מתאמים בין חיבורים ( כמו מתאמים במוצרי חשמל | מתאם אמריקאי - ישראלי)

• הוסף לסימניות
לא הגיוני שמישהו עובד היום על גרפיקה עם חיבור VGA למסך. זה מוריד מאיכות התמונה בצורה מאוד משמעותית.
כמו כן בכל המחשבים בני 7 שנים אמור להיות חיבור DVI, ולחיבור הזה יש כבל שבצידו השני מתחבר לHDMI.

• הוסף לסימניות
לא הגיוני שמישהו עובד היום על גרפיקה עם חיבור VGA למסך. זה מוריד מאיכות התמונה בצורה מאוד משמעותית.
לא ידעתי שיש קשר.
המחשב שלי בן 7-8 בערך הגיוני?

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שאין לך במחשב hdmi או dp. כל מחשב בעשור האחרון גם הבסיסיים מגיעים עם hdmi או mini hdmi או mini dp. איזה מחשב יש לך? נייד או נייח?

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שאין לך במחשב hdmi או dp. כל מחשב בעשור האחרון גם הבסיסיים מגיעים עם hdmi או mini hdmi או mini dp. איזה מחשב יש לך? נייד או נייח?
נייח

• הוסף לסימניות
נרכש לפני כמה זמן? אם תוכלי לעלות תמונה של החלק האחורי יעזור
7 שנים
20230418_090810.jpg

• הוסף לסימניות
מומלץ יותר להשתמש בDVI-HDMI ולא בVGA-HDMI
כבר הביאו קישורים לפני

• הוסף לסימניות
גדול 27''
זה לא בכיוון שלי כרגע
לכן
מוכרת את המסך החדש
מוכרת ב850 שח
מסך 27'' של חברת דל dell
מתכוונן לרוחב ולאורך
למעלה ולמטה ובאלכסון
מצלמה מובנית
רמקול מובנה .

גם לי היתה את הבעיה הזו ומתאם פתר את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה