כללי מסך מחשב

• הוסף לסימניות
מה עדיף?
מסך מחשב Dell U2415 ‏24.1 ‏אינטש דל
או
Dell U2515H ‏25 ‏אינטש דל

ההבדל הגדול ביניהם זה הרזולוציה,
אבל הראשון מגיע עם חיבורים טובים יותר ועם יחס ניגודיות טוב יותר, מחיר זול יותר ב100 ש"ח סיבוב ל-90 מעלות ועוד,

בקיצור מה עדיף?

תודה לעונים.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    לכידה.JPG
    KB 49.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אני מעדיף מסך ביחס 16:10 מאשר 16:9, אז הראשון

• הוסף לסימניות
בוקר טוב.
למה אתה מעדיף כזה יחס?

• הוסף לסימניות
אין אף אחד???
אני צריכה לענות לטכנאי מה לקנות

מה אני עושה????

• הוסף לסימניות
אף אחד לא רוצה לעזור לי???:(:(:(:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchma;2212943:
בוקר טוב.
למה אתה מעדיף כזה יחס?

יותר מתאים ונוח לי, יותר אוהב 16:10
חוץ מזה שהמסך השני גדול יותר.. וגם ככה "24 זה גדול

• הוסף לסימניות
ואיך אתה מרוצה ממנו?
פשוט אני צריך לענות תשובה ואני מתלבט האים עדיף את הרזולוציה הגבוהה, או שמספיק הרגילה של הקטן.

• הוסף לסימניות
עניין של הרגל, זה בסה"כ יחס גובה-רוחב
ה-16:9 יותר מלבני

• הוסף לסימניות
לא זה ולא זה לכי על 27 אינצ'

• הוסף לסימניות
ומה איתו ביחס לאיכות וכיול צבעים ורזולוציה, שווה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;2213131:
לא זה ולא זה לכי על 27 אינצ'

ה27" של דל - ממליצה עליו בחום!
יקר - אבל שווה כל שקל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה