כללי שאלה להמלצה על מסך מחשב קעור או ישר?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מסך מחשב
המליצו לי על מסך גימינג קעור
אני רוצה לשמוע פה חוות דעת אם זה יותר טוב או עדיף ישר
תודה

• הוסף לסימניות
בגדול, תלוי לאיזה מטרה השימושיות במסך.
מניסיון של עשרות שנים מול מסך, חד משמעית - השימוש בקעור (לטובת העיניים!!!), וחווית עבודה הרבה יותר טובה.
צריך להשים לב אבל ליחס המסך, יש מסכים שיותר רחבים ופחות גבוהים, ויש שזה לא פוגע בגובה... (לי עכ"פ זה מאוד משנה).

• הוסף לסימניות
לי יש בשנה האחרונה מסך קעור
ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
קופץ על האשכול...
הציעו לי גם מסך קעור
מה ההמלצות לתוכנות גרפיקה הרגילות-פוטושופ אינדי' אילוס'...
אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
שוב. עבורי זאת היתה חוויה שלא הכרתי, התמכרות כבר מההפעלה הראשונה!
לא אחזור לשטוח!

• הוסף לסימניות
מחיפוש קצר ברשת הרבה כותבים שהדיוק צבעים לא מי יודע מה...???
ראיתם משהו חריג
או שזה בסדר?

• הוסף לסימניות
זה פר מסך, תלוי באיזה מסך וכמה צבעים הוא יכול להכיל בו זמנית.

מניסיון אישי אציין, שהשקעתי הרבה מאוד כסף במסך קעור לטעמי (בדקתי המון), אני איתו 4 שנים, ועוד חזון למועד...

• הוסף לסימניות
@גרפיקה בטעם
אפשר לשאול מה הטווח מחירים בערך בשביל מסך קעור טוב
זה קריטי לי כי יש לי הצעה לקנות מחשב חדש וזה כולל בחבילה מסך קעור-לטענתם ברמה מאוד גבוהה
....
יעזור לי מאוד מחירים בערך....

• הוסף לסימניות
הייתי מגדיר את זה ככה (הכל מבדיקה אישית, וללא התחייבות): טוב מאוד +: 2000-2500, מצויין +: 2500-4500. דבאסט: 5000 וצפונה...
אני רכשתי באיזור ה 10,000 ולא מתחרט!

• הוסף לסימניות
לי עלה 2000 פלוס,
הפירוט שכתוב בקבלה:
HP MONITOR E34m G4 2.8K PIVOT+VESA DP/VGA/HDMI/USBX4/USB-C/4J-45/SPEAKERS/CAMERA/5YOS-NBD

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה