כללי מסך מחשב

• הוסף לסימניות
מסך טוב בהחלט. כל המסכי IPS שנתקלתי באמת מעולים.
החסרון היחיד של המסך הספציפי הזה לדעתי, שהרזולוציה שלו לא מספיק גבוהה ביחס לגודלו 27".
כך למשל,
99 אחוזים מהמחשבים הניידים שמוכרים היום, אלה עם המסך 15.6" הסטנדרטי,
מגיעים באותה רזולוציה.

• הוסף לסימניות
חד משמעית זה המסך, רוץ לקנות (גם המחיר שלו מצוין)
היתרונות שלו על פני המסך הקודם, לדעתי כמובן:
הגודל - יצא לי לעבוד על מסך בגודל 27", לפעמים צריך להזיז קצת את הראש.
היחס - 16:10 לעומת 16:9, הרבה יותר נוח לעבודה לדעתי.
הרזולוציה - גבוהה יותר, במיוחד שהמסך קצת קטן יותר זה בא יותר לידי ביטוי.

תתחדש

• הוסף לסימניות
תודה
המסך הזה:
http://ksp.co.il/?uin=22773&ami=122
פחות טוב ממה שהעליתי למעלה?
או ששוה להוסיף את ה200 שקלים הללו?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ נופל ממנו, על הנייר יש הבדלים מינוריים לכאן ולכאן, הכי חשוב ששניהם קורצו מאותו חומר ומגיעים עם פאנל IPS שהוא פשוט מעולה.
רק שים לב שהיחס של המסך הזה הוא 16:9.
אם הייתי צריך לבחור מביניהם הייתי בוחר את זה עם היחס שיותר מתאים ונוח לי לעבודה.
כל אחד והעדפתו כמובן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד המלצות

תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מעוד
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;2322353:
מסך מעולה!
ממליצה עליו מאד.

תודה!
ונראה לך שווה לשלם עוד 100 שקל בשביל מה שגרפיקנער העלה?

• הוסף לסימניות
יש לי את הדגם הזה של ה- 24'
http://ksp.co.il/?uin=34138&ami=122
כבר מעל שנה. מרוצה מאוד. סדרת ה-U עשירה יותר בחיבורים, לא יותר.
אצלי לא היה יציאה של HDMI במסך אז קניתי כבל מחבר ב50 ש"ח בערך שנכנס ליציאה D-VI (משהו כזה...) ובקצה השני של הכבל יש יציאת HDMI קלאסית.

הצבעים והחדות מעולים ממש. צריך לזכור להתקין את התוכנה שלהם. היא משפרת איכשהו את התצוגה (בדוק).

אישית אני לא מחפש מסך 27- צריך להזיז את העכבר יותר מידי כדי להגיע לכל נקודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה