חומרה מסך נייד למחשב שאין לו Type-C

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי מחשב נייד של אייסר דגם Extensa 15
אין לי יציאה של Type-C
יש מסך נייד שתומך בחיבורים אחרים? וויפי או בלוטות'
או אולי להשתמש עם כבל ממיר ל USB יעזור?
1715682150626.png
איזה באסה, יש לי מחשב פשוט הרבה יותר של אסוס שכן יש לו Type-C, אז אייסר לא יכלו להשקיע טיפה? :mad:

• הוסף לסימניות
יש לך יציאת HDMI?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אל תסמוך עלי, אבל נראה לי שזה לדוגמה [אין לי היכרות בכלל עם עולם המסכים הניידים] כן תומך HDMI...
תבדוק באתרים ותעשה בסינון לפי החיבורים שכן יש לך

• הוסף לסימניות
אל תסמוך עלי, אבל נראה לי שזה לדוגמה [אין לי היכרות בכלל עם עולם המסכים הניידים] כן תומך HDMI...
תבדוק באתרים ותעשה בסינון לפי החיבורים שכן יש לך
ראיתי את זה, אמנם כאן בקיצור הוא מביא את ה HDMI
1715683099478.png

אבל כאן בהרחבה הוא מתעלם ממנו ומתייחס רק לאפשרות של טייפ סי
אני לא יודע מה זה אומר, אולי ה HDMI זה רק יציאה (לא מסתבר)
ואולי הכוונה שרק בטייפ סי אפשר להסתדר עם כבל אחד ובחיבורים האחרים צריך גם חיבור ישיר לחשמל (לא מידי נוח..)
1715683177068.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה