התייעצות מסך שבור- גזר דין מוות?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לתקן מסך של נגן/מכשיר הקלטה?

יש לי בבית מכשיר הקלטה חדש ויקר שנדפק ממשהו, לזרוק אותו? :(

• הוסף לסימניות
אם זה חדש אז פונים ליבואן או נציגיו ושואלים כמה יעלה תיקון.

• הוסף לסימניות
יש אחד בגאולה ברחוב אלשיך שמתעסק בדיוק עם דברים מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
מסתמא אפשר להחליף מסך.

גם אני חשבתי כך.
אבל ,בעל החנות לא מתעסק עם תיקונים ולמיטב ידיעתו גם החברה לא מתקנת. לדבריו - כולם קונים חדש.
המומחה בעירי לענייני תיקון חשמל ואלקטרוניקה אמר לי שיש כל כך הרבההבדלים מדגם למישנהו שלא שווה להתעסק עם תיקונים.

יש אחד בגאולה ברחוב אלשיך שמתעסק בדיוק עם דברים מהסוג הזה

מי זה בדיוק?
חנות? מעבדה?
סימן זיהוי חיצוני לאן להיכנס?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שהטלפון שלו 0548494433

• הוסף לסימניות
מסתמא אפשר להחליף מסך.
אם זה חדש אז פונים ליבואן או נציגיו ושואלים כמה יעלה תיקון.
בעל החנות לא מתעסק עם תיקונים ולמיטב ידיעתו גם החברה לא מתקנת. לדבריו - כולם קונים חדש.
כולם צודקים.
ע"פ חוק! חובה על יבואן [מוצר שמחירו מעל 150 ש"ח] לתת שירות עד 7 שנים לאחר קנית המוצר. הכולל חלפים מקוריים וכו'.
וגם שמעתי על מקרה (פורסם לפני מס' שנים בקו החם) על יבואן של מכונת כביסה שלא היה לו חלק חליפי להביא אחרי האחריות והוא הביא ללקוח מוצר חדש בגלל החוק הנ"ל.
כך שחבל להתייאש, תפנו ליבואן ותשאלו.
כמובן שמחיר התיקון יכול להיות גבוה יותר ממוצר חדש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה