מסך שהתהפך...

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך להחזיר מסך שהתהפך לאורך במקום לרוחב
(מה שעשיתי עכשיו - זה שהעמדתי את המסך לאורך במקום לרוחב כדי שאוכל לקרוא נורמלי אבל זה לא לעניין)

הערה: אין לי מושג איך המסך התהפך לו פתאום ולכן אני לא יודעת איך להחזיר אותו למצב רגיל - לרוחב

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
עכבר ימני על שולחן העבודה -> הגדרות תצוגה -> כיוון: לרוחב..
בהצלחה עם העכבר עד שם.. :)

• הוסף לסימניות
alt + חיצים
או alt+קונטרול +חיצים
זה הכל

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות
אבל לא הצלחתי...
א. עכבר ימני על שולחן עבודה מביא לי את החלון הזה - איפה הגדרות תצוגה?
ב. ALT + החיצים - איפה??

קבצים מצורפים

• 1111.PNG
    KB 123.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
בתוך רזולוציית מסך

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;2511913:
ב. ALT + החיצים - איפה??

לידיעת הבאים אחריך, החץ העליון.
אצלי ספציפית צריך באמת Alt ביחד עם Ctrl והחץ העליון כאמור.

• הוסף לסימניות
לפעמים רק האלט הימני עושה את הפעולה של ההיפוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחר עולה;2511913:
תודה על התשובות
אבל לא הצלחתי...
א. עכבר ימני על שולחן עבודה מביא לי את החלון הזה - איפה הגדרות תצוגה?
ב. ALT + החיצים - איפה??
אפשרויות גרפיות>סיבוב>סובב למצב רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה