מסך שחור לאחר התקנת עדכוני ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
התקנתי על המחשב הנייד שלי (אסוס) את העדכונים של ווינדוס 10, ומאז המסך שחור. לא מועילה סגירה ופתיחה של המחשב. האם יש משהו שביכולתי לעשות כדי לתקן את הדבר?
מודה מאד לכל מי שיוכל להקדיש מזמנו ולעזור לי.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
התקנתי על המחשב הנייד שלי (אסוס) את העדכונים של ווינדוס 10, ומאז המסך שחור. לא מועילה סגירה ופתיחה של המחשב. האם יש משהו שביכולתי לעשות כדי לתקן את הדבר?
מודה מאד לכל מי שיוכל להקדיש מזמנו ולעזור לי.
בתור התחלה, אפשר לנסות ללחוץ על קונטרול+שיפט+Esc.
קובץ> הפעל משימה חדשה.
לכתוב explorer.exe
אנטר.

אם לא עובד, אפשר להחזיר אחורה, או ע"י שיחזור מערכת, או ע"י שיחזור המובנה בווינדוס אם מדובר בעדכון גירסה ממש.

• הוסף לסימניות
אם לא עובד, אפשר להחזיר אחורה, או ע"י שיחזור מערכת, או ע"י שיחזור המובנה בווינדוס אם מדובר בעדכון גירסה ממש.
השמחה הייתה מוקדמת מדי... המסך חזר להיות שחור. למה אתה מתכוון 'להחזיר אחורה על ידי שחזור מערכת'? זו פעולה שלי או של טכנאי, ואיך מבצעים אותה?

• הוסף לסימניות
השמחה הייתה מוקדמת מדי... המסך חזר להיות שחור. למה אתה מתכוון 'להחזיר אחורה על ידי שחזור מערכת'? זו פעולה שלי או של טכנאי, ואיך מבצעים אותה?
להיכנס להתחל,
לרשום rstrui
אנטר.
ושם להמשיך לפי ההוראות שם.

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להגיע להתחל.
המחשב פותח חלון שכותרתו "המיקום אינו זמין"

• הוסף לסימניות
האם שדרגת לגירסה חדשה יותר?
אם כן אין צורך בשיחזור מערכת
עליך להפעיל את המחשב במצב בטוח כך:
בחלון "משימה חדשה" תכתבי: msconfig
בכרטיסיית boot תסמני Safe boot - Minimal
לחצי OK ו restart
לאחר שהמחשב הופעל מחדש
כנסי להתחל>הגדרות>עדכון ואבטחה>שחזור
תחת "אתחול מתקדם" בחרי ב"הפעל מחדש כעת".
לאחר שיעלה מסך כחול עם אפשרויות
בחרי ב"פתרון בעיות">אפשרויות מתקדמות>חזור לגירסה קודמת.

מקור: ראה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה