מסך של מחשב נייד לא עובד

• הוסף לסימניות
האם אני יכולה לחבר אותו למחשב נייד אחר?
שישמש לי בתור מסך?

• הוסף לסימניות
לא, אפשר לחבר למסך של מחשב נייח.
כמו"כ, ניתן להחליף את המסך.
כאן בארץ זה יקר מאד, כדאי לרכוש בחו"ל (עולה חצי מחיר כולל המשלוח), ולתקן אצל טכנאי.

• הוסף לסימניות
מה המחירים? כאן ובארץ?

• הוסף לסימניות
בארץ להחליף מסך בסביבות ה400 ש"ח

• הוסף לסימניות
יתכן שזה שאכן המחיר 500 אני בזמנו ביררתי וזה המחיר שקיבלתי.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי בסוג המסכים, ובמורכבות המחשב , מסכי LED במחשבים פשוטים זה בערך 450-500 שח.
מסכי 15.4 CCFL יכול להגיע בקלות ל 600 או 700 תלוי, ולכן בדכ לא שווה כי אלו מחשבים ישנים מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1127091:
מאוד תלוי בסוג המסכים, ובמורכבות המחשב , מסכי LED במחשבים פשוטים זה בערך 450-500 שח.
מסכי 15.4 CCFL יכול להגיע בקלות ל 600 או 700 תלוי, ולכן בדכ לא שווה כי אלו מחשבים ישנים מאוד.
צודק מאד.

• הוסף לסימניות
לי עלה 600 אחרי הנחה כולל פירוק והרכבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1127133:
לי עלה 600 אחרי הנחה כולל פירוק והרכבה.
אז תדעי לפעם הבאה, שאם רוכשים בחו"ל זה יוצא חצי מחיר בערך כולל פירוק והרכבה.

• הוסף לסימניות
ללקוח פרטי לא כדאי לרכוש בחול מכמה סיבות, העיקרית שהוא לא בטוח יקנה את הדגם הנכון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1127166:
ללקוח פרטי לא כדאי לרכוש בחול מכמה סיבות, העיקרית שהוא לא בטוח יקנה את הדגם הנכון...
אני מוכן להזמין למי שרוצה. בתשלום.

• הוסף לסימניות
אם זה בתשלום אז לא כבר עדיף שיתן את זה לטכנאי שיעשה הכל ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1127185:
אם זה בתשלום אז לא כבר עדיף שיתן את זה לטכנאי שיעשה הכל ?
בתשלום על ההזמנה, לא מיליון ואחד שקל...
ומי שרוצה הרכבה אני גם יכול לעשות לו, ועדיין ייצא לו הפרש ניכר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה