מסך שמשחזר את עצמו

• פותח הנושא 5959
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המך שלי כמו נכבה לשניה ואז חזר והגיעה ההודעה הזו
מישו יכול אולי לעזור לי ולומר לי מה ההודעה הזו אומרת?

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    תמונה1.png
    KB 9.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
Solution

There are several solutions:

Remove the use of the GPU for processing in the processing options:
1. On the Menu bar, click Process > Options...
2. Select the tab Resources.
3. Unselect the graphic card listed.
4. Click OK

מקור

• הוסף לסימניות
ומכיוון שבדרך כלל פאנל הניהול של Nvidia הוא בעברית במחשבי המשתמשים אתרגם את מה שכתבת, בהנחה שזו התשובה והפיתרון.

1. יש לפתוח את פאנל הניהול של Nvidia ולבחור נהל הגדרות תלת מימד \ 3D
2. ללחוץ על מצב ניהול צריכת חשמל ולבחור העדף ביצועים מקסימליים
3.ללחוץ על שמירה

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2130374:
ומכיוון שבדרך כלל פאנל הניהול של Nvidia הוא בעברית במחשבי המשתמשים אתרגם את מה שכתבת, בהנחה שזו התשובה והפיתרון.

1. יש לפתוח את פאנל הניהול של Nvidia ולבחור נהל הגדרות תלת מימד \ 3D
2. ללחוץ על מצב ניהול צריכת חשמל ולבחור העדף ביצועים מקסימליים
3.ללחוץ על שמירה

בהצלחה.

שיניתי את ההודעה שלי, בטעות שמתי תיקון לבעיה דומה.

• הוסף לסימניות
זה כינוי לכרטיס המסך- Graphic processing unit

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה