מסך שמתכהה (מתעמעם) ומתבהר חליפות

• הוסף לסימניות
המסך שלי לאחרונה, מתכהה ומתבהר חליפות. למשל כאשר רוב המסך נוטה לשחור, המסך יתעמעם ויתכהה, גם החלקים הבהירים שבו.
ואח"כ כאשר משתנה התכולה של התצוגה למשהו בהיר יותר, הוא מתבהר לבהירות הרגילה שלו.

מה זה אומר?
האם המסך נפגם? או שעשיתי בטעות הגדרה מסוימת שגורמת לכך.

מדובר במסך שמחובר לחשמל ואין הגדרות של חסכון בצריכת חשמל וכדומה.

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק את המגעים ואת הכבלים המחברים למסך ולמחשב, לבדוק שלא התרופף משהו
יכול לפתור את הבעיה

• הוסף לסימניות
יש הגדרה כזו במסך לא זוכר את שמה...

נסו לאפס לברירת המחדל

חפשו משהו כעין default

• הוסף לסימניות
בווינדוס 10 (לא בעדכון האחרון) זה נמצא ב:

כל ההגדרות> מערכת> צג>

מתחת לסרגל הבהירות יש כפתור "שנה את בהירות המסך באופן אוטומטי כאשר תנאי התאורה משתנים". תדאג שהוא לא יהיה מסומן ב V.

​​​​​​​בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מדובר בווינדוס 8.1 ואני לא מוצא כאלו הגדרות.
מלבד זאת האיפוס, במקרה וזה הפתרון, כנראה צריך להיות במסך עצמו, ולא בהגדרות המחשב.
כי מדובר במחשב נייד, שמחובר אליו מסך גדול, ורק הוא עושה את הבעיה הזו, ואילו המסך של המחשב נייד ממשיך לתפקד כרגיל.

המסך הוא של OKITEC

איך אני מאפס אותו? אני לא מוצא שם מילה שנראית כמו default

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ר;n5032224:
מדובר בווינדוס 8.1 ואני לא מוצא כאלו הגדרות.
מלבד זאת האיפוס, במקרה וזה הפתרון, כנראה צריך להיות במסך עצמו, ולא בהגדרות המחשב.
כי מדובר במחשב נייד, שמחובר אליו מסך גדול, ורק הוא עושה את הבעיה הזו, ואילו המסך של המחשב נייד ממשיך לתפקד כרגיל.

המסך הוא של OKITEC

איך אני מאפס אותו? אני לא מוצא שם מילה שנראית כמו default

אולי reset?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה