כללי מסך 28-30 אינץ', כמה רזולוציה צריך?

• הוסף לסימניות
וכן איזה כרטיס גרפיקה צריך?
תודה

• הוסף לסימניות
מינימום 1920*1080
כרטיס מסך של NVIDIA

המומחים פה ידעו לפרט לך יותר לעומק

• הוסף לסימניות
צריך רזולוצייה שמומלצת על ידי יצרן המסך. לרוב היא הגבוהה ביותר האפשרית.

• הוסף לסימניות
גמני לא הבנתי את שאלתך.

• הוסף לסימניות
גמני לא הבנתי את שאלתך.
מה פירוש ''רזולוציה שממומלצת ע''י יצרן המסך'', כפי ידיעתי הקלושה, כל מסך יש לו את הרזולוציה שלו, על מה יש להמליץ?

• הוסף לסימניות
הכי מומלץ לבחור ברזולוציה הכי גבוהה שיש
אם המסך מספק רזולוציה הכי גבוהה, פחות מהמספר שכתבתי לעיל, אז אל תתקרב לזה אפילו...

• הוסף לסימניות
מה פירוש ''רזולוציה שממומלצת ע''י יצרן המסך'', כפי ידיעתי הקלושה, כל מסך יש לו את הרזולוציה שלו, על מה יש להמליץ?
אתה מתכוון שכל גודל מסך יש לו את הרזולוציה שלו?
אז לא. לכל דגם יש את הרזולוצייה שלו.

• הוסף לסימניות
בסדר, נחדד את השאלה.

אני עובד עכשיו על מסך דל P2414) "24) עם רזולציוה 1920*1080.
אני רוצה לקנות מסך בגודל של 28-30", כמה רזולוציה צריך כדי שיהיה לא פחות איכותי וברור ממה שיש לי עכשיו?
האם אני צריך להשקיע בכרטיס גרפיקה חדש? וא''כ מה אני צריך?

• הוסף לסימניות
כמה התקציב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה התקציב?

עוד לא הוחלט, אבל חשוב לי לשמוע עצות כמה להשקיע, כי כידוע לי המסכים של חברת דל נחשבים ההכי טובים. יש לי מסך שני של AOC שאינו שווה כלום.

ג''כ הנושא של הכרטיס חשוב לי.

• הוסף לסימניות
לי יש מסך של דל 27", והרזולוציה שלו היא 1080p
הייתי מרוצה ממנו, עד שראיתי מסכים יותר קטנים עם רזולוציה יותר גבוהה...
זה חלום!!!!
אבל גם ממה שיש לי אני מרוצה וזה מספק אותי...

• הוסף לסימניות
מישהו אמר לNVIDIA G6,

שמעתי פעם שרק דל, האם יש חברות אחרות ששווה לשקול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה