• הוסף לסימניות
צריכה את עזרתכם המקצועית

אני צריכה לקנות מסך ומתלבטת בין מסכים

אופציה ראשונה ןזולה יותר

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930

אופציה שניה ויקרה יותר

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891743

זה שני דגמים שקיבלתי המלצות. ההפרש במחיר הוא כפול.
אני לא מספיק מבינה במסכים ולא יודעת כמה כדאי ושווה להשקיע במסך היקר יותר.
אם יש פה מי שיודע ויכול להסביר ולהמליץ .יעזור לי מאד!

אני משתמשת בעיקר לעריכת תמונות.

• הוסף לסימניות
המסך הזול יותר מצוין!
המסך היקר תומך ברזולוציה של 4K, יהיה ממש קשה לעבוד איתו בגודל קטן של 24 אינץ'.

אם היתה אופציה אמצעית של 27 אינץ' ורזולוציה של 2.7K, היה כדאי לשקול גם אותה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
א. סליחה על הבורות אבל מה זה בדיוק עושה ה4K? ולמה זה יקשה עלי?אם יש לך כח להסביר אני אוהבת להבין דברים עד הסוף...

ב. האמת שלמסך היקר יותר הבנתי שיש יתרון מבחינת זה שאפשר לכוון בו את הRGB (ולא רק בהירות). האם זה באמת קריטי? שווה כזאת השקעה?

אם יש המלצה למסך אחר שייתן לי ביצועים יותר טובים אני פתוחה לשמוע המלצות.
(זה באמת יתרון גדול אם אוכל לתאם בין הצבעים במסך לצבעים בהדפסה בצורה מקסימאלית)

שוב תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הנה מה שאני יודע:
שני המסכים מבוססים על פנל IPS שהוא המועדף על אנשים שדיוק הצבע חובה עבורם.
בינתיים בכל מסך שהיה לי היתה אפשרות לכיול צבע, גם אם מינורי.

4K אומר רזולוציה של פי 4 יותר מFullHD, זה ממש הרבה וממש נחמד,
אבל בגודל 24 אינץ' הפיקסלים במסך יהיו כ"כ קטנים שיהיה ממש קשה לקרוא טקסט...
בגודל של 27 זה עדיין קטן ל 4K, אולי 32...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה