דרוש מידע מסכות כירוגיות מדוגמות לילדים -היכן ניתן להשיג בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום לכן
ביתי היקרה עושה "אוסף" של מסכות אבל רק כירוגיות צבעוניות מדוגמות
היכן אפשר לקנות אותם?
אשמח למידע.

• הוסף לסימניות
יש לי משערי רוחה עם דוגמא של צבע הסוואה (כמו של חילים) בגדל של ילדים. אם תרצי תוכלי לקבל אחד..

• הוסף לסימניות
באזר אומנות השולחן, גאולה. מארזים של 5 . שמעתי, לא ראיתי או קניתי.

• הוסף לסימניות
יש בקניון רמות, בכל חנות דוג' אחרת
בהשרוף, בפיצוחים ליד
פשוט צריך לבדוק חנות חנות

• הוסף לסימניות
באזור רוממה יש משו....

• הוסף לסימניות
יש לי משערי רוחה עם דוגמא של צבע הסוואה (כמו של חילים) בגדל של ילדים. אם תרצי תוכלי לקבל אחד..

ברור שאני רוצה
ז"א שביתי רוצה...
אני ממש לא צוחקת
מאיפה את?

• הוסף לסימניות
ברור שאני רוצה
ז"א שביתי רוצה...
אני ממש לא צוחקת
מאיפה את?
גם אני לא צחקתי :)
אני לא ירושלמית. אבל יכולה להעביר לסורוצקין או רמות. אם את רוצה תרשמי מייל ונמשיך שם תאום.

• הוסף לסימניות
עובד- ברחוב יחזקאל

• הוסף לסימניות
ליד אפיריון בחנות זאזא יש הרבה חמודות מדוגמות

• הוסף לסימניות
בבוטיק השקל בית וגן, אאל"ט מוכרים גם בודדים

• הוסף לסימניות
בגאולה בסמטה של פיצה אורי ובכל בו ירחמיאל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה