מישהוא יודע מה עם זה כי בפרטי אין כל תגובה???האם יש ביקוש למסכות חד פעמיות?
3 שכבות N95 אריזות של 50 יחי' ב-180 ש''ח
אני עכשיו מביאה משלוח לארץ של 200 קופסאות כאלה
להרשמה ולפרטים לכתוב לי באישי
תוך שבוע זה בארץ!! זה גם חסין אש
האם אתה מעוניין?אבל מה קורה עם המסכות מחו"ל הגיע או לא כי בכל הארץ אין מסכות והנה כשיש אור בקצה המנהרה אין תגובה בפרטי...
אלו לא מסכות שמגנות מקורונה, לא מיועדות לסינון וירוסים!אבל מה קורה עם המסכות מחו"ל הגיע או לא כי בכל הארץ אין מסכות והנה כשיש אור בקצה המנהרה אין תגובה בפרטי...
יש ברשותי מסכות N95האם אתה מעוניין?
ברשותי יש מעט מסכות
איפה?יש ברשותי מסכות N95
רלוונטי?בבני ברק
פני לפרטירלוונטי?
איפה בבני ברק? אשמח
האם זה מסכות שמגנות מקורונה או שזה כמו אלו שנכתב עליהם לפנ"כ שזה לא מגן, מה המחיר, באיזה עיר מדובר, והאם אפשר לשריין מסכות מראש???המלאי הראשון אזל
יש לי מלאי חדש בדרך יגיע בסוף השבוע הזה
במחיר סיטונאי
מסכות KN95
וגם מגבונים 6*6 ס''מ 70 %אלכוהול 100 יחי' בקופסאצפה בקובץ המצורף 630316צפה בקובץ המצורף 630317צפה בקובץ המצורף 630318
לי יש מסכות N95 עם פילטר לנשימה.האם זה מסכות שמגנות מקורונה או שזה כמו אלו שנכתב עליהם לפנ"כ שזה לא מגן, מה המחיר, באיזה עיר מדובר, והאם אפשר לשריין מסכות מראש???
מה המחיר?לי יש מסכות N95 עם פילטר לנשימה.
באם הנך מעוניין, נא צור קשר בפרטי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים