קורונה מסכות קורונה

• הוסף לסימניות
כאן ניתן לשתף:
חנויות לקניית מסכות בעיר מגורכם
סוגי מסכות
עלות מסכות
טיב איכות המסכות
מסכות מעניינות וצבעוניות וכו'..

• הוסף לסימניות
כאן ניתן לשתף:
חנויות לקניית מסכות בעיר מגורכם
סוגי מסכות
עלות מסכות
טיב איכות המסכות
מסכות מעניינות וצבעוניות וכו'..
פרסמו סרטון שמראה איך אפשר להכין לבד מחתיכת בד.
אין לי אותו...

• הוסף לסימניות
איפה קונים מסכות ממותגות?
אשמח לקישורים.

• הוסף לסימניות
חבל..

אז אולי מישהו או מישהי יוכלו להעלות את הסרטון?

• הוסף לסימניות
יש למישהו גיזרה למסיכות פנים, יש לנו שאריות בדים מכל מיני סוגים,
ראיתי בעיר אנשים מסתובבים, עם מסיכות בד, עם חור לאוזניים, אשמח עם מישהו יעלה לפה גיזרה מתאימה לילדים ולמבוגרים

• הוסף לסימניות
איפה קונים מסכות ממותגות?
אשמח לקישורים.
לכמויות יש את גישאנק בבני ברק
וכן את http://www.picolor.co.il/קורונה/ מינימום הזמנה 100 יח'
לבודדים https://www.migvan4u.co.il/ - דברתי איתם ויש להם אפשרות בודדים עם עיצוב אישי.
זה מה שאני הצלחתי למצא על הדפסה על מסיכות.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
לכמויות יש את גישאנק בבני ברק
וכן את http://www.picolor.co.il/קורונה/ מינימום הזמנה 100 יח'
לבודדים https://www.migvan4u.co.il/ - דברתי איתם ויש להם אפשרות בודדים עם עיצוב אישי.
זה מה שאני הצלחתי למצא על הדפסה על מסיכות.
בהצלחה רבה
מה המחיר למסכה עם עיצוב ותוך כמה זמן זה מגיע?

• הוסף לסימניות
2020-04-01.png

• הוסף לסימניות
אולי זאת שאלה של בור ועם הארץ,
אבל באמת ובתמים הייתי מעוניין להבין,

הרי לאחוזים ניכרים מהציבור אם לא רובו שוכבות בבוידעם מסכות אב"כ שכידוע תפקידן להגן בין היתר גם מנשק ביולוגי,
אך דא עקא שעל הקופסה יש מדבקה אדומה ענקית של פיקוד העורף: על פי חוק, אסור לפתוח!
למה בעצם שפיקוד העורף - שנרתם לעזור במשבר הקורונה - לא יתן הוראה לציבור להשתמש במסכות אלו?

לכאורה הן מסכות רב פעמיות שאמורות לסנן לא פחות טוב מכל מסכה חד פעמית כזאת או אחרת? לא כך?

אני כבר רואה בעיני רוחי את הילדים שלנו מראים לילדיהם תמונות מהקורונה, כמו שאנחנו מראים לילדים שלנו את התמונות שלנו ממלחמת המפרץ... :p

• הוסף לסימניות

הרי לאחוזים ניכרים מהציבור אם לא רובו שוכבות בבוידעם מסכות אב"כ שכידוע תפקידן להגן בין היתר גם מנשק ביולוגי,
אך דא עקא שעל הקופסה יש מדבקה אדומה ענקית של פיקוד העורף: על פי חוק, אסור לפתוח!
למה בעצם שפיקוד העורף - שנרתם לעזור במשבר הקורונה - לא יתן הוראה לציבור להשתמש במסכות אלו?

לכאורה הן מסכות רב פעמיות שאמורות לסנן לא פחות טוב מכל מסכה חד פעמית כזאת או אחרת? לא כך?

אני כבר רואה בעיני רוחי את הילדים שלנו מראים לילדיהם תמונות מהקורונה, כמו שאנחנו מראים לילדים שלנו את התמונות שלנו ממלחמת המפרץ... :p
וואיי וואיי וואייי איזה רחוק הלכת...
חסר לילדים שלנו עוד טראומות חוץ מלראות אותנו לובשים את המפלצות הענקיות האלה??
ומי יכול ללכת עם זה לסופר או למכולת??

לגבי מסכות-
בבני ברק היה אתמול (רביעי) נציג של משרד הבריאות ליד יש רימונים,
הוא מכר מסיכות רגילות וגם N95
רגילות לא זוכרת את המחיר... (יכולה לשאול מחר מישו שקנה)
N95- יחידה ב 40, 3 ב100
היה לו גם אלכוג'ל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חסר לילדים שלנו עוד טראומות חוץ מלראות אותנו לובשים את המפלצות הענקיות האלה??
דווקא אני זוכר את עצמי כילד בכיתה א', שלמרות שהבנתי הכל ושמעתי את הבומים של הסקאדים, משום מה לא היה לי כל כך תחושה של פחד, והמסכות היו בעיקר סוג של חויה ביחד עם החופש מהחיידר... :)
אני גם זוכר כמה קינאתי בילדים של כיתה ב' שכבר היה להם מסכות "כמו של גדולים", עם מפוח על המסכה עצמה ולא על צינור.

ומי יכול ללכת עם זה לסופר או למכולת??
זה לא כזה מפלצת גדולה. זה יושב על הפרצוף (ונראה כמו גולגולת), אבל הסתדרנו עם זה יפה בזמנו.

לגבי מסכות-
בבני ברק היה אתמול (רביעי) נציג של משרד הבריאות ליד יש רימונים,
הוא מכר מסיכות רגילות וגם N95
רק מקווה שזה באמת נציג של משרד הבריאות, ולא מתחזה, כי יש תעשייה שלמה של סוכנים וזיופים בתחום, והבנתי שמסתובבות בשוק הרבה מסכות שלא שוות הרבה מידי.

• הוסף לסימניות

בכל מקרה, לא לשכוח את שסתום הבטיחות.
סכנת חנק ומוות בטוח!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קרן משנת יעקב לע"נ מרן הגאון רבי יעקב אדלשטיין זצ"ל מתגייסת לרווחת כלל ישראל ויוצאת במיזם נסיוני מיוחד,

מכירת מסיכות רב שימושיות kn95 עם פילטר 5 שכבות הדגם האיכותי ביותר

עם שליח עד הבית (בערים החרדיות), במחירי חסד

3 מסיכות ב100 שקל בלבד

עלות המשלוח 20 שקל

המחיר הכי נמוך בשוק

להרשמה שלחו שם משפחה, מספר טלפון, כתובת מגורים, ועיר. וכמות המסיכות הנדרשות

לכתובת המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ניתן להזמין אך ורק לפי כפולות של 3

לתשומת ליבכם המבצע תלוי בכמות הנרשמים

ובאם כמות הנרשמים תהיה מועטה לא נוכל לבצע את המכירה

עקב המלאי שאוזל לא נוכל להבטיח, חובה להרשם בהקדם!!

רן משנת יעקב

• הוסף לסימניות
אם זה נקי מישהו יכול להוריד ולעלות כאן כקובץ.
תודה
זה נקי (חוץ מזה שהגבר שם בלי כיפה...)
אבל אין לי מושג איך להוריד מיוטיוב.

ההוראות בקצרה זה לקחת נייר מגבת,
לקפל כמו אקורדיון
משני הצדדים לחבר גומיה
וזהו.
לא מסובך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה