קורונה מסכות שחורות

• הוסף לסימניות
אל תשכחו שיש גם את אלו שבצבע פנים
באמת נראה לכם שהםן יותר תנועות
אני רואה בשחורות הללו יותר צניעות
מה אומרים?
בקצב הזה עוד מעט נשכח שבעקרון אין שום בעיה ללכת בפנים מגולות...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה במסיכות בצבע צהוב?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כי בצהוב יש פילטער
אין לי מושג למה אתם מכנים את מסכת KN95+פילטר צהוב.
אני לתומי חשבתי שזה עוד שאלה על צניעות :p
אבל,
מסכות קי אן עם פילטר מגנות רק על הלובש,
ואם כבר מתייסרים עם מסכה כזאת מעצבנת עדיף לעשות את זה בלי פילטר ולזכות במצווה של חסד, לא?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג למה אתם מכנים את מסכת KN95+פילטר צהוב.
אבל,
מסכות קי אן עם פילטר מגנות רק על הלובש,
ואם כבר מתייסרים עם מסכה כזאת מעצבנת עדיף לעשות את זה בלי פילטר ולזכות במצווה של חסד, לא?
ברור שעדיף מסיכה רגילה אבל אם אני כבר עם פילטר עדיף לא להוריד...אם יורידו את הפילטר יווצר חור במסיכה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@הר הבשן,
למה אתה עצוב?
נכון שהתורה לא ניתנה עליך אבל זה היה לפני המוןןןןןןן שנים....;);)
(תגידו, הר הבשן בכלל היה בין ההרים שרבו על התורה?:eek:)
‫(1) קורונה - מסכות שחורות _ Page 2 _ פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים - Google Chrome‬ 21_07_...png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה