- הוסף לסימניות
לא מתה בכלל על לוטוס. מתוק להחליא וטעם המרגרינה חזק מדי.אולי כי את יודעת טעמו של לוטוס אמיתי מהו.
בתור אחת שאין לה את זה, הוא בהחלט היווה עבורי תחליף מספק.
זוממת להכין בעצמי.
העוגיות נקראות ספקולוס ויש מותג שלהן בשם לוטוס.
לא מתה בכלל על לוטוס. מתוק להחליא וטעם המרגרינה חזק מדי.אולי כי את יודעת טעמו של לוטוס אמיתי מהו.
בתור אחת שאין לה את זה, הוא בהחלט היווה עבורי תחליף מספק.
בואי לא נתווכח על הגדרת הטעם, כי לא זה מה שמשנה פה. אבל את כן מסכימה איתי שהטעם שלו היה יותר מעניין ויחודי מהחוסר טעם השבלוני של הביסקויט הפשוט? ואם הייתי משתמשת בו לכדורים או לתחתית לעוגה, הטעם הדי דומיננטי שלו היה משדרג וגורם לעניין חדש יותר?מעניין מה שאתן כותבות.
לי הקרמל הרגיש כמו בדיחה לא מוצלחת. לא טעמתי בו סרך קרמל ומשום מה הרגשתי טעם קינמוני לא מוצלח.
לא באתי להתווכח. ציינתי אנקדוטהבואי לא נתווכח על הגדרת הטעם, כי לא זה מה שמשנה פה. אבל את כן מסכימה איתי שהטעם שלו היה יותר מעניין ויחודי מהחוסר טעם השבלוני של הביסקויט הפשוט? ואם הייתי משתמשת בו לכדורים או לתחתית לעוגה, הטעם הדי דומיננטי שלו היה משדרג וגורם לעניין חדש יותר?
זה בדיוק מה שאני מחפשת.
הרעיון מעניין, אבל הקרמל מרטיב את הביסקויטיםלא באתי להתווכח. ציינתי אנקדוטה
לעניין עוגות גבינה או כדורים לדעתי את יכולה לפתור את הבעיה בערבוב של ביסקוויטים וניל עם קינמון, זנגביל וממרח קרמל (שקונים בחנויות האפיה).
אבל בעוגה או כדורי שוקולד הם ממילא רטובים.הרעיון מעניין, אבל הקרמל מרטיב את הביסקויטים![]()
והעבודה גדולה הרבה יותר, מאשר לטחון ביסקויטים קרמל ולגמור ענין.הרעיון מעניין, אבל הקרמל מרטיב את הביסקויטים![]()
מרגיש לי לא מספיק נכון בשביל המתכון. חוץ מזה, ההכנה דורשת יחס מסויים בין ה'רטוב' ל'יבש' ותוספת קרמל מפרה את האיזון.אבל בעוגה או כדורי שוקולד הם ממילא רטובים.
אני מוסיפה בקביעות ריבת חלב לבסיס של עוגת הגבינה. לא נרשמה הפרת איזונים. פשוט מפחיתים בכמות החמאה.מרגיש לי לא מספיק נכון בשביל המתכון. חוץ מזה, ההכנה דורשת יחס מסויים בין ה'רטוב' ל'יבש' ותוספת קרמל מפרה את האיזון.
הצטרפתי כתבתי להם פניה בתקווה שכל אחת שתעשה את זה תעזור...אז נניח שפתרנו את עניין הביסקויט-קרמל... מה עם הביסקויט שוקולד מריר?
השאלה שלי היא: נניח ואוסם יוציאו את זה שוב, האם אתם צופים לזה באמת ביקוש שישאיר אותו על המדף?הצטרפתי כתבתי להם פניה בתקווה שכל אחת שתעשה את זה תעזור...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים