כללי מסלולים בפוטו שופ

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל מידע מקצועי- האם כלי זה בא לכם לשימוש רב בתוכנה? אם כן, לאילו מטרות?

• הוסף לסימניות
וודאי וודאי

קודם כל לצריבת תמונות בצורה המקצועית רק בכלי הציפורן!

כתיבת טקסט לפי בחירת צורה.

• הוסף לסימניות
בודאי ובודאי!!
אחרת איך עובדים בפוטושופ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;770169:
וודאי וודאי

קודם כל לצריבת תמונות בצורה המקצועית רק בכלי הציפורן!

כתיבת טקסט לפי בחירת צורה.

אשמח לקבל פירוט,
אני היום עובדת על צריבת תמונות בעזרת כלי מחק הרקע או בעזרת כלי המחק לתמונות והתוצאות יוצאות מעולות, האם זה לא מידי מורכב לצרוב בעזרת כלי הציפורן?
וגם לגבי כתיבת טקסט לפי צורה אשמח לקבל פירוט
הרבה תודות!!!

• הוסף לסימניות
שימושי לי ליצוא הקו לאילוס' למטרות שונות כשאני רוצה אותו גודל וצורה בתוכנה נוספת וכן ליצור shap שחוזר על עצמו נח לעבוד עם זה ובכלל אני חושבת שזה מאד שימושי לי באיחוי נתיבים ויצירת צורות לא פחות מאילוסטרייטור.

• הוסף לסימניות
אז כך אצלי זה שימושי מאוד בבחירה מדוייקת לאובייקט עם קצוות קשים.
מעבר לזה אני משתמש בו ככלי לפרספקטיבה, הרצת מברשת לאורך המסלול, ויצירת צורות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י lmaof;770187:
אשמח לקבל פירוט,
אני היום עובדת על צריבת תמונות בעזרת כלי מחק הרקע או בעזרת כלי המחק לתמונות והתוצאות יוצאות מעולות, האם זה לא מידי מורכב לצרוב בעזרת כלי הציפורן?
וגם לגבי כתיבת טקסט לפי צורה אשמח לקבל פירוט
הרבה תודות!!!

רואים שלמדת לבד:)
לא מכיר אחד שמלמד לגזור או לצרוב תמונות דרך כלי המחק.

• הוסף לסימניות
צריבה דרך מסלולים נוחה בעיקר לעצמים בעלי קווי מתאר חדים כמו קירות או עצמים עגולים.
שם הגזירה תהיה חדה וישרה ללא פיקסול.

בשאר הדברים שלא מאופיינים בקווי מתאר, כמו שיער וכיו"ב, אני נעזר המון בבחירת ערוץ צבע, או כלי "בחירה המהירה".

• הוסף לסימניות
צריבה בפוטושופ בלי מסלולים? למה לסבול?
הכי מהיר וקל לצרוב עם מסלול מדוייק.
גם לדמויות אני משתמשת, יוצרת מהמסלול מסיכה ואח"כ עורכת את אזור השיער שיראה טבעי.

טקסט על מסלול, אם יש צורך (לרוב לא עובדת על טקסט בפוטושופ)

ולפעמים - יצירת צורות וקטוריות מבוססות תמונה - כדי להעתיק אותן לאילוס (מדי פעם זה בא לידי שימוש, כשלא נוח לייבא את התמונה לאילוס)

בקיצור -
תלמדי להשתמש בזה, ממש הכרחי.
(מקוה שאת לא בוגרת קורס, כי זה כלי בסיסי ביותר ויצער אותי לדעת שלא לימדו את זה כמו שצריך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;770412:
צריבה בפוטושופ בלי מסלולים? למה לסבול?
הכי מהיר וקל לצרוב עם מסלול מדוייק.
גם לדמויות אני משתמשת, יוצרת מהמסלול מסיכה ואח"כ עורכת את אזור השיער שיראה טבעי.

טקסט על מסלול, אם יש צורך (לרוב לא עובדת על טקסט בפוטושופ)

ולפעמים - יצירת צורות וקטוריות מבוססות תמונה - כדי להעתיק אותן לאילוס (מדי פעם זה בא לידי שימוש, כשלא נוח לייבא את התמונה לאילוס)

בקיצור -
תלמדי להשתמש בזה, ממש הכרחי.
(מקוה שאת לא בוגרת קורס, כי זה כלי בסיסי ביותר ויצער אותי לדעת שלא לימדו את זה כמו שצריך)

ב"פרוג" לא עושים הנחות לאף אחד.
לא מוותרים על לימוד שימוש בכלי ה"עט" – מסלולים,
בשביל לקבל מיומנות במסלולים, צריך הרבה שעות טיסה

נ.ב. אחרי יצירת מסלול אפשר ללחוץ על צמד המקשים "כונטרול – אנטר"

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו פה.. ודאי ודאי בודאי בודאי..
כל צריבה שלא נעשתה בציפורן - ניכרת מיד.

• הוסף לסימניות
נכון משתמש רבות בציפורן לצריבה.
אבל לא רק יש הררררררבה כלים נוספים וכל אחד מתאים לשעתו.
וישנם צריבות שלעולם לא הייתי משתמש בציפורן.

אפשר גם להשתמש בו לבחירה. (גם שימושי ביותר)
וכמו שאמרו קודמי החלת מברשת על מסלול.
ויש גם אפשרות ליצור מסכה וקטורית כשצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה