באופן כללי לאיפה היו קווים ואיך הם מוספרו, אל תטרח יותר מדי זה סקרנות נטו

זה לא ממש מהתקופה שלי ולכן אני לא ממש יודע
בכיף
היה 3 קווים 10,11,56
קו 56 נסע כמעט כמו היום, מהשכונה גולדה, יחזקאל, ישעיהו, סיים איפה שהוא במחנה יהודה.
קו 11 התחיל כנ"ל דרך גולדה, יחזקאל, ישעיהו, אח"כ יפו, תחנה מרכזית, גבעת שאול עד הכניסה להר נוף.
קו 10 היה מסלול מפלצתי של בערך שעתיים-שלוש, מסוג הקווים שרווחו טרם עידן המעברים, אני מקווה שאני זוכר הכל.
התחיל בשכונה (אם אני זוכר נכון בשלב הראשוני היה לו מסלול קצת יותר מאסף בתוך השכונה אבל קשה לי לשחזר), גולדה, גבעת משה, עזרת תורה, ציר סורוצקין, זכרון יעקב, פתח תקוה, שמגר, מלכי ישראל, מאה שערים (כן כן..), זוננפלד, בית ישראל, כיכר זוויהל, שמואל הנביא, בלוי, ים סוף, סנהדריה מורחבת, שוב גולדה, סיום בהר חוצבים.
בכיוון הנגדי הוא התחיל בהר חוצבים, סנהדריה מורחבת, שאול המלך, אח"כ הוא היה נוסע עד צומת גבעת משה ועושה פרסה ליד גן הסנהדרין, שמואל הנביא, שבטי ישראל, הנביאים, שטראוס, מלכי ישראל והמשך כמו בצד הנגדי.
עם תחילת עבודות הרכבת הקלה ברחוב יפו ביטלו את קו 11 והביאו במקומו את קו 67 במסלולו היום.
בנוסף קיצרו את קו 56 עד שטראוס והוסיפו את קו 56א שהמשיך עד מחנה יהודה (כבר לא קיים היום).
את קו 10 פיצלו לפני 13 שנה בדיוק בבין הזמנים אב לשלושה קווים שונים, 52,55,57.
בכל אופן קו 37 בוודאות פעל לפני 15 שנה, לא זוכר מתי השיקו אותו, יכול להיות שאפי' קודם.