- הוסף לסימניות
כן, והוא התעקשהאם ציינתם את מספר התחנה?
בפניות שלי למוקד 8787 הפסקתי לומר את שם התחנה, בגלל קשיי השפה של הנציגים, במקום התחלתי פשוט (...) לומר את מספר התחנה, למזלנו הם מבינים מספרים.
כן, והוא התעקשהאם ציינתם את מספר התחנה?
בפניות שלי למוקד 8787 הפסקתי לומר את שם התחנה, בגלל קשיי השפה של הנציגים, במקום התחלתי פשוט (...) לומר את מספר התחנה, למזלנו הם מבינים מספרים.
מומלץ להגיש תלונה בטופס הרשמי, ציינו את אי הביצוע של אקסטרה, ובגוף הפניה את תגובת המוקדכן, והוא התעקש
זה בא לידי ביטוי לא רק באוטובוסיםפניתי ל8787 על קו 567 בטולדנו חזון איש פעמיים ענה לי ערבי (שקוראים לו יאיר) וענה לי שאין אוטובוס כזה בתחנה, היה נשמע שהוא לא מעוניין לכתוב תלונה
ולגופו של עניין עיקר הבעיה של רמת שלמה הוא המינהל שמי שמנהל אותו כבר לא מעט שנים זה אותו בן אדם, שכנראה עושה מכך לא מעט כסף (תקציב של מעל 18 מיליון שקל בשנה) וכשעשו בחירות מי שנבחר נאלץ לפרוש ובמקומו מונה עסקן דגלאי צעיר שהמינהל לא כל כך מעניין אותו, השאלה הגדולה איך מעיפים את אותו אדם?
וגם בדואר שלא מטופלזה בא לידי ביטוי לא רק באוטובוסים
גם בפעילות החברתית/חוגים שלא מתקרבים למה שיש בשכונות אחרות.
העיקר מוציאים כל שבוע עלון בכרומו עבה שלא כתוב בו כמעט כלום,
בעיקר פעילות צמיד ולגיל השלישי.
ועד שיש משהו אחד מפרסמים עליו כמה שבועות מראש, שיהיה אפשר למלא את העלון![]()
גילוי נאות:הבוקר לא יצא קו 567 בשעות 6:45,7:00,7:15,7:45 (יכול להיות שהיה עוד, זה השעות שהילדים שלי חיכו בתחנה הראשונה ולא יצא בוודאות).
ואגב, כל מי שלא רוצה, זה הורס לכלל תושבי טולדנו והרב שך.... כ1500 משפחות (שבשונה מהותיקה, האוטובוס האחרון שם עובר ב12.15 בערב בערך, ולא כמו בותיקה שיש עד אחרי שתיים בלילה... ובשונה מהותיקה, שם יש מלא קוים בטולדנו והרב שך יש כמה קוים מצ'וקמקים... ועוד לא נגענו בשאר הבעיות - אין בתי כנסת לפחות בהרב שך, אין מקוה טהרה, ועוד ועוד )ואגב כל מי שרוצה שיותר אוטבוסים יעברו בטולדנו וברב שך, זה הורס לכל שאר תושבי רמת שלמה., קחו בחשבון.
זה לא אומר שצריך לפגוע בתחבורה של אלה שגרים למעלה,ואגב, כל מי שלא רוצה, זה הורס לכלל תושבי טולדנו והרב שך.... כ1500 משפחות (שבשונה מהותיקה, האוטובוס האחרון שם עובר ב12.15 בערב בערך, ולא כמו בותיקה שיש עד אחרי שתיים בלילה... ובשונה מהותיקה, שם יש מלא קוים בטולדנו והרב שך יש כמה קוים מצ'וקמקים... ועוד לא נגענו בשאר הבעיות - אין בתי כנסת לפחות בהרב שך, אין מקוה טהרה, ועוד ועוד )
קחו בחשבון שמשרד התחבורה לא מטפל בפניות של צד ג'הובא לידיעתי משהו שלא ידעתי, ואני מניח שיש עוד שלא יודעים, על אתר המביא את כל נתוני ה-GPS של האוטובוסים בישראל.
הנה לכם דוגמא לחיפוש שערכתי היום אחר שבתי התלוננה שהיא עמדה בתחנה בטולידנו והאוטובוס לא הגיע
מהנתונים עולה, כי האוטובוס יצא מהמסוף, עשה סיבוב בשכונה, וחזר למסוף ולא ביצע את המשך המסלול.
כמובן שפניתי לאקסטרה בתלונה, ואפנה גם למשרד התחבורה.
הנקודה היא, שיש לנו דרך לעשות סוף להשתוללות של החברה, או לפחות לנסות לעשות זאת.
אני חושב שכדאי שנתארגן, וכמה חברים יתנדבו להקדיש יום אחד בשבוע, בו הם עוברים על כל האוטובוסים של היום, ובמידה ויש איזשהו אוטובוס שלא יוצא בזמן, נארגן לכל הפחות עשר תלונות לחברה ולמשרד התחבורה. לשם כך, צריכים אנו 14 מתנדבים, כשכל מתנדב יקבל יום קבוע בשבוע שבו הוא בודק כיוון אחד של האוטובוס מס' 57.
במידה ויהיו לנו נתונים מספיקים, נוכל גם להתארגן לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
מה דעתכם?
ואם היא חיובית, האם תרצו להתנדב?
הקישור לאתר
https://open-bus-map-search.hasadna.org.il/single-line-map?timestamp=1753640983719&operatorId=38&lineNumber=57&routeKey=חזון+איש/מסוף+רמת+שלמה-ירושלים<->מרכז+תחבורתי+הארזים/הורדה-ירושלים-1#
אפשר בקלות למצוא את הנסיעות שלא יצאוהובא לידיעתי משהו שלא ידעתי, ואני מניח שיש עוד שלא יודעים, על אתר המביא את כל נתוני ה-GPS של האוטובוסים בישראל.
הנה לכם דוגמא לחיפוש שערכתי היום אחר שבתי התלוננה שהיא עמדה בתחנה בטולידנו והאוטובוס לא הגיע
מהנתונים עולה, כי האוטובוס יצא מהמסוף, עשה סיבוב בשכונה, וחזר למסוף ולא ביצע את המשך המסלול.
כמובן שפניתי לאקסטרה בתלונה, ואפנה גם למשרד התחבורה.
הנקודה היא, שיש לנו דרך לעשות סוף להשתוללות של החברה, או לפחות לנסות לעשות זאת.
אני חושב שכדאי שנתארגן, וכמה חברים יתנדבו להקדיש יום אחד בשבוע, בו הם עוברים על כל האוטובוסים של היום, ובמידה ויש איזשהו אוטובוס שלא יוצא בזמן, נארגן לכל הפחות עשר תלונות לחברה ולמשרד התחבורה. לשם כך, צריכים אנו 14 מתנדבים, כשכל מתנדב יקבל יום קבוע בשבוע שבו הוא בודק כיוון אחד של האוטובוס מס' 57.
במידה ויהיו לנו נתונים מספיקים, נוכל גם להתארגן לתביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
מה דעתכם?
ואם היא חיובית, האם תרצו להתנדב?
הקישור לאתר
https://open-bus-map-search.hasadna.org.il/single-line-map?timestamp=1753640983719&operatorId=38&lineNumber=57&routeKey=חזון+איש/מסוף+רמת+שלמה-ירושלים<->מרכז+תחבורתי+הארזים/הורדה-ירושלים-1#
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים