עזרה מסלולי לימוד בסמינר הישן בירושלים ובעוד

• הוסף לסימניות
אני גומרת י"ב ומחפשת מה ללמוד שנה הבאה. רציתי לדעת איזה מקצועות מלמדים בישן, וכן בסמינרים אחרים איזה לימודי מקצוע מענינים קיימים [או בירושלים או בבני ברק] תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קיצור בכל הארץ...

• הוסף לסימניות
ישן:
ראיית חשבון
הנדסאים
הנדסאים יותר גבוה
אדריכלות + עיצוב פנים
התעמלות - תעודה מטעם וינגיט
ידיעת הארץ - מדריכת טיולים
מוזיקה - אם יש ביקוש נפתח
גרפיקה - מעלים מאד את הרמה לקראת שנה הבאה
מקצועות הוראה שונים:
דקדוק, עברית, הסטוריה, מתמטיקה, אנגלית
גננות + הוראה לגיל הרך א' ב'
הוראת מתקנת, חינוך מיוחד, שלח
משאבי אנוש
מזכירות רפואית
מזכירות
הנהלת חשבונות
יעוץ עסקי

אולי יש עוד וכרגע אני לא זוכרת...

אגב בחדש יש כמה מענינים,
כמו נוער בסיכון ועוד כמה בסגנון

בסניף יש מסלול של קונדטוריה,
לא יודע אם עדיין כי הם עברו מקום

בקוק יש חינוך מיוחד + ספורט טיפולי

ועוד..
בהצלחה בבחירה!

• הוסף לסימניות
תלכי לרפפורט להתייעץ היא ממש עוזרת...
את תלכי ללמוד אח"כ משהו? או שזה המקצוע?

• הוסף לסימניות
ישן:
ראיית חשבון
הנדסאים
הנדסאים יותר גבוה
אדריכלות + עיצוב פנים
מקצועות הוראה שונים:
משאבי אנוש
מזכירות רפואית
מזכירות
הנהלת חשבונות
יעוץ עסקי

אגב בחדש יש כמה מענינים,

ועוד..
בהצלחה בבחירה!
תודה רבה! ועדיין, לא מצאתי מקצוע מעניין!!! מה עושים???

• הוסף לסימניות
כל מני מק
ישן:
ראיית חשבון
הנדסאים
הנדסאים יותר גבוה
אדריכלות + עיצוב פנים
מקצועות הוראה שונים:
משאבי אנוש
מזכירות רפואית
מזכירות
הנהלת חשבונות
יעוץ עסקי

אגב בחדש יש כמה מענינים,

ועוד..
בהצלחה בבחירה!
לדעתי על תלכי על גרפיקה במיוחד לא בישן כי לומדים רק לפרינט וסוג של דיגיטל אבל לא באמת.....
חוץ מזה שהשוק מוצף בגרפיקאיות
קיצור טונות הצלחות

• הוסף לסימניות
אני גומרת י"ב ומחפשת מה ללמוד שנה הבאה. רציתי לדעת איזה מקצועות מלמדים בישן, וכן בסמינרים אחרים איזה לימודי מקצוע מענינים קיימים [או בירושלים או בבני ברק] תודה מראש!
לכי על מסלול ממוצע וגם שעולה יותר זול להורים שלך
ומקצוע מעניין שאת רוצה, תלמדי בחוץ, יש קורסים יותר ממוקדים יותר איכותיים והרבה יותר קצרים [ובלי מבחנים מתישים].

• הוסף לסימניות
לכי על מסלול ממוצע וגם שעולה יותר זול להורים שלך
ומקצוע מעניין שאת רוצה, תלמדי בחוץ, יש קורסים יותר ממוקדים יותר איכותיים והרבה יותר קצרים [ובלי מבחנים מתישים].
פשוט לא נכון.

אם אין מקצוע שאת מעוניינת בו, הצעתי לך ללמוד מקצוע שקשור אליו. כדי שיקדם אותך בהמשך.
מכירה מישהי שרוצה להיות רופאה. כרגע כמובן לא בא בחשבון לימודים כאלו, אז היא לומדת ספורט טיפולי [פרא רפואי] שהרבה תכנים בו יקדמו אותו בהמשך.

• הוסף לסימניות
מכירה מישהי שרוצה להיות רופאה. כרגע כמובן לא בא בחשבון לימודים כאלו, אז היא לומדת ספורט טיפולי [פרא רפואי] שהרבה תכנים בו יקדמו אותו בהמשך.

שתשקיע בבגרויות בציון גבוה בפסיכומטרי ובאנגלית, זה יקדם אותה קצת יותר מאשר ספורט טיפולי.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מקצוע מעניין :( !
אם את רוצה להצליח ולהחזיק מעמד במקצוע, את צריכה למצוא את המקצוע שאת אוהבת ויש לך את הכישורים המתאימים למקצוע.
בד"כ בסמינרים מוכרים לך 'לוקשים', 'זה הולך עכשיו', 'בזה כולם מוצאים עבודה וכו'
גם הטיעון שיש הצפה במקצוע מסוים לא נכון, הטובים והרציניים תמיד ימצאו עבודה בתחום.
גרפיקה זה מקצוע כ"כ נצרך, זה רק הולך וגובר, זה לא משהו שדועך, לכל מוצר קטנטן, כל סיום, כמעט כל יומולדת, עושים היום לוגו וסלוגן וכו'

• הוסף לסימניות
אם את רוצה להצליח ולהחזיק מעמד במקצוע, את צריכה למצוא את המקצוע שאת אוהבת ויש לך את הכישורים המתאימים למקצוע.
בד"כ בסמינרים מוכרים לך 'לוקשים', 'זה הולך עכשיו', 'בזה כולם מוצאים עבודה וכו'
גם הטיעון שיש הצפה במקצוע מסוים לא נכון, הטובים והרציניים תמיד ימצאו עבודה בתחום.
גרפיקה זה מקצוע כ"כ נצרך, זה רק הולך וגובר, זה לא משהו שדועך, לכל מוצר קטנטן, כל סיום, כמעט כל יומולדת, עושים היום לוגו וסלוגן וכו'
נכון! לגבי מה שאני אוהבת אין בסמינרים שום דבר מעניין להציע! אני מחפשת מקצוע מקורי עם ביקוש ואת זה אין בסמינרים וכרגע לא בא בחשבון לימודים מחוץ לסמינר. וחוץ מזה גרפיקאיות יש כ"כ הרבה!!! כמו ספריות... ברור שאם את תותחית את תצליחי אבל קשה להגיע לרמה גבוהה בזמן שיש כ"כ הרבה!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה