עזרה מסלולי לימוד בסמינר הישן בירושלים ובעוד

• הוסף לסימניות
בישן יש השנה אשכול אומנות- צילום וקונדטוריה, נראה לי.

• הוסף לסימניות
יש מקצוע שאת אוהבת ואין אותו בסמינרים?
או שאת מחפשת ברשימה משהו שאת אוהבת?
אני מחפשת ברשימה משהו שאני אוהבת. אני רוצה מקצוע מעניין, ראיתי פרסומות של קמפוס שטראוס על אופטימטריה או מעבדה, בסגנון הזה [אבל אני לא רוצה מכללה] או בסגנון של התעמלות, הבעיה בהתעמלות שיש יותר מידי בנות שלומדות התעמלות! בקיצור, אני מיואשת!

• הוסף לסימניות
את אוהבת שף? בקמפוס הקולינרי זה מצוין.
אם את אוהבת ביו טכנולוגיה- יש איזה סמינר כמו דעת וכו', אני לא זוכרת איזה שמלמדים, אם את רוצה אני אבדוק לך.

• הוסף לסימניות
מה זה?

ומה זה סמינר דעת? בירושלים. איזה סגנון, חסידי, ליטאי?

הביוטכנולוגיה הינה תחום המשלב את הידע הביולוגי המצטבר עם טכנולוגיות מתקדמות בתחומי המזון, הרפואה, החקלאות ואיכות הסביבה. זהו תחום הנמצא בהתפתחות מואצת ובעל פוטנציאל כלכלי אדיר. תעשיות שלמות עושות שימוש בידע זה בפיתוח מוצרים שונים והעולם צמא למומחים בתחום.

לומדים את זה בקמפוס שטראוס

סמינר דעת- לימודים אקדמאים (אמרת שאת לא רוצה)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הביוטכנולוגיה הינה תחום המשלב את הידע הביולוגי המצטבר עם טכנולוגיות מתקדמות בתחומי המזון, הרפואה, החקלאות ואיכות הסביבה. זהו תחום הנמצא בהתפתחות מואצת ובעל פוטנציאל כלכלי אדיר. תעשיות שלמות עושות שימוש בידע זה בפיתוח מוצרים שונים והעולם צמא למומחים בתחום.

לומדים את זה בקמפוס שטראוס

סמינר דעת- לימודים אקדמאים (אמרת שאת לא רוצה)
בהצלחה!
מקצוע מעניין אבל לא עוזר לי! תודה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
איזה תחום באופן כללי את אוהבת?
את רוצה להיות שכירה או עצמאית?

• הוסף לסימניות
ואיזה תחום את אוהבת?

• הוסף לסימניות
מה עכשיו את אוהבת לעשות?
עיצוב ארועים? עיצוב תעשייתי? תחום הדרמה? להיות מדריכת טיולים?
כשאת עצמאית את לא צריכה ת התואר האקדמאי, ובכל מקרה הנקודה היא ללמוד לתת משהו אישי משלך בתחום שגם יש בו עוד מאוד עסקים כאלה, לדוגמה, את יכולה ללמוד להיות שף ולפתוח מסעדה בקונספט מעניין בקטע של אוכל או שרות וכו', האמת את לא צריכה ללמוד להיות שף בשביל זה, את יכולה להביא שף יעבוד אצלך אבל הרעיון אני מניחה מובן... איזה תחביבים יש לך עכשיו?

• הוסף לסימניות
היייייי
אני הייתי בישן.
וכעת לומדת בפרוג פרסום ונהנית מאד.
מרצים תותחים, בקיצור לעניין.
מה החלטת לבסוף?
סקרנות,

• הוסף לסימניות
היייייי
אני הייתי בישן.
וכעת לומדת בפרוג פרסום ונהנית מאד.
מרצים תותחים, בקיצור לעניין.
מה החלטת לבסוף?
סקרנות,
הייייי
בסופו של דבר אני הולכת למסלול התעמלות
לא בישן ולא בשרנסקי;)
מה לומדים בפרסום?
כמה זמן?
כמה פעמים בשבוע?
בוקר/ערב?
ומה למדת בישן?

• הוסף לסימניות
אם את שואלת, קודם כל - תראי מה הכיוון שלך, למה את מתחברת, מה את אוהבת.
אח"כ - לכי לברר על מכללות חרדיות ובתי ספר יעודיים, שיש בהם גם מחלקת השמה. ובנוסף, בררי עם בוגרות - עד כמה הן מרוצות ומה הן אומרות על המקום בו הן למדו.

למדתי בישן, ואם אין תעודה חיצונית ממקור מפקח אמין - אין טעם בלימודים. זה מריחת זמן מושלמת.
ובשתי מילים: מאוכזבת. מאד!

• הוסף לסימניות
הייייי
בסופו של דבר אני הולכת למסלול התעמלות
לא בישן ולא בשרנסקי;)
מה לומדים בפרסום?
כמה זמן?
כמה פעמים בשבוע?
בוקר/ערב?
ומה למדת בישן?
עברתי לישן מגור ואני גם בי"ב.
כך שיתכן שאת שמך המקורי אני כן מכירה.
בפרסום לומדים פרסום כתיבה שיווקית ועוד כאלו .
פעם בשבוע ערב.
למשך שנה.
כרגע אני כבר לא בישן.

• הוסף לסימניות
פשוט לא נכון.

אם אין מקצוע שאת מעוניינת בו, הצעתי לך ללמוד מקצוע שקשור אליו. כדי שיקדם אותך בהמשך.
מכירה מישהי שרוצה להיות רופאה. כרגע כמובן לא בא בחשבון לימודים כאלו, אז היא לומדת ספורט טיפולי [פרא רפואי] שהרבה תכנים בו יקדמו אותו בהמשך.

זה לא יקדם אותה בכלום.
יש דברים אחרים וחשובים הרבה יותר לעשות כדי ללמוד רפואה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת ברשימה משהו שאני אוהבת. אני רוצה מקצוע מעניין, ראיתי פרסומות של קמפוס שטראוס על אופטימטריה או מעבדה, בסגנון הזה [אבל אני לא רוצה מכללה] או בסגנון של התעמלות, הבעיה בהתעמלות שיש יותר מידי בנות שלומדות התעמלות! בקיצור, אני מיואשת!

אופטומטריה נשמע משהו מענין???
אני אגלה לך שמדובר באחד מהמקצועות שיש בהם פחות משרות פנויות. קשה מאד למצוא בהם עבודה.
לרוב עיקר העבודה בתחום הוא : מוכרת בחנות משקפיים. וקצת בדיקות עיניים...

גם אם תפתחי חנות משקפיים בעצמך - יקח הרבה זמן עד שתהיי ממש גדולה שיכולה להעסיק עובדות בחנות ולבצע אך ורק את הבדיקות. ובזמן הזה תצטרכי הרבה הרבה למכור משקפיים, להתאים מסגרות, להזמין סחורה , לטפל בתיקונים. וקצת לבדוק עיניים.

מכירה מישהי שלמדה את המקצוע והתאכזבה קשות - הפער בין זה שהלימודים הם רפואיים וקשים מאד, והתחום נשמע בדיקות עיניים - לבין זה שתכל'ס היא מצאה את עצמה מוכרת בחנות משקפיים ברוב הזמן - היה מאכזב מאד.

• הוסף לסימניות
אופטומטריה נשמע משהו מענין???
אני אגלה לך שמדובר באחד מהמקצועות שיש בהם פחות משרות פנויות. קשה מאד למצוא בהם עבודה.
לרוב עיקר העבודה בתחום הוא : מוכרת בחנות משקפיים. וקצת בדיקות עיניים...

גם אם תפתחי חנות משקפיים בעצמך - יקח הרבה זמן עד שתהיי ממש גדולה שיכולה להעסיק עובדות בחנות ולבצע אך ורק את הבדיקות. ובזמן הזה תצטרכי הרבה הרבה למכור משקפיים, להתאים מסגרות, להזמין סחורה , לטפל בתיקונים. וקצת לבדוק עיניים.

מכירה מישהי שלמדה את המקצוע והתאכזבה קשות - הפער בין זה שהלימודים הם רפואיים וקשים מאד, והתחום נשמע בדיקות עיניים - לבין זה שתכל'ס היא מצאה את עצמה מוכרת בחנות משקפיים ברוב הזמן - היה מאכזב מאד.
גם אני הבנתי שזה לא מציאה [גם המשכורת...]. התכוונתי בסגנון הזה, אבל זה ממילא לא רלוונטי. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה