עזרה מסלולי לימוד בסמינר הישן בירושלים ובעוד

• הוסף לסימניות
אני רציתי ללמוד רפואה בקטנה כמו אחיות.
הארבע שנים הרתיעו אותי רפואה זה תחום מרתק אבל הלימודים קשים וארוכים.

• הוסף לסימניות
למדתי בישן, ואם אין תעודה חיצונית ממקור מפקח אמין - אין טעם בלימודים. זה מריחת זמן מושלמת.
ובשתי מילים: מאוכזבת. מאד!
מה למדת? בכל המקצועות אין תעודות חיצוניות?
אני יודעת שבמגמות ניהול משאבי אנוש/הנהלת חשבונות אפשר להמיר את התעודה לתעודה של התמ"ת. לא יודעת אם זה נכון...

• הוסף לסימניות
מה למדת? בכל המקצועות אין תעודות חיצוניות?
אני יודעת שבמגמות ניהול משאבי אנוש/הנהלת חשבונות אפשר להמיר את התעודה לתעודה של התמ"ת. לא יודעת אם זה נכון...
'גרפיקה'.
עצוב לי שהוצאתי בסביבות 20K על לימודים שאח"כ הייתי צריכה ללמוד הכל. מהתחלה. תיאוריה, תוכנות, הכל.
הקצת שכן קבלתי מהם ערך - היו המקצועות הנלווים: צילום, עיצוב סביבה לימודית.

• הוסף לסימניות
לבת שאוהבת לעצב ופחות להשקיע בלימודים, אך רוצה מקצוע מכניס,:
שווה ללמוד היום , גרפיקה או אדריכלות?

• הוסף לסימניות
'גרפיקה'.
עצוב לי שהוצאתי בסביבות 20K על לימודים שאח"כ הייתי צריכה ללמוד הכל. מהתחלה. תיאוריה, תוכנות, הכל.
הקצת שכן קבלתי מהם ערך - היו המקצועות הנלווים: צילום, עיצוב סביבה לימודית.
את עושה רושם של ציירת אלופה!!
ממליצה על למודי גרפיקה או אדריכלות לתלמידה שמתחברת לעיצוב ופחות רוצה להשקיע בלימודי מחשבה?

• הוסף לסימניות
את עושה רושם של ציירת אלופה!!
ממליצה על למודי גרפיקה או אדריכלות לתלמידה שמתחברת לעיצוב ופחות רוצה להשקיע בלימודי מחשבה?
משהו ממש חשוב- מנסיון שלי...
אדריכלות זה לא רק 'עיצוב'
צריך הרבה סבלנות, משמעת עצמית, הבנה וידע טכני במערכות השונות וכו'.
ו... צריך המון להשקיע! באדריכלות (מאמינה שגם בגרפיקה - כי תכל'ס יש תיק עבודות וכו') המוווון משמעת עצמית, למידה עצמית - למי שרוצה, ונכונות לנסות ולהכשל שוב ושוב כדי בסוף להצליח...
אני כן מסכימה שיש פחות "מחשבה" ו"ראש" מהנדסאים למשל, כי זה סוג אחר.. (לא לפתור תרגילים במתמטיקה ;))אבל כן צריך משמעת ברזל ונכונות להשקיע.
אם יש לך עוד שאלות - אני כאן..

• הוסף לסימניות
בשתיהן יש צורך בהמון חשיבה, אין אפס.
בשורה תחתונה תבררי על השמה בעבודה. אחרת זה פשוט לזרוק כסף לפח. (ואת כל היתר, אני שומרת לעצמי ולא משתפת. רק מעדכנת שזה לא כולל מילים טובות במיוחד על המסלול :( )

• הוסף לסימניות
מתנצלת על ההקפצה,
מישהי יודעת מהם המסלולים בסמינר הישן כיום? (אני מבררת בשביל שנה הבאה)
וכן מישהי יודעת אם יש בישן פנימיה או סידור כלשהו לבנות מחוץ לעיר?
גם מידע על סמינר אחר (ה' ו') חסידי עם פנימיה בירושלים יעזור לי..

• הוסף לסימניות
למה שלא להרים טלפון ולברר ישירות מולם?

• הוסף לסימניות
זה הגיוני שבישן, משלמים 830 ש"ח דמי רישום???

• הוסף לסימניות
יש מצב לעלות לפה את דפי ההסבר על מסלול משאבי אנוש בסמינר הישן ממש יעזור
וסתם אם יש למשהו הסבר מה זה בדיוק המסלול הזה מה בדיוק העבודה בו ועד כמה שווה ללמוד אותו ממש ייעזור

• הוסף לסימניות
יש מצב לעלות לפה את דפי ההסבר על מסלול משאבי אנוש בסמינר הישן ממש יעזור
וסתם אם יש למשהו הסבר מה זה בדיוק המסלול הזה מה בדיוק העבודה בו ועד כמה שווה ללמוד אותו ממש ייעזור
המסלול השתנה להנדסאי תעשיה וניהול
עם פיצול להכשרה טכנולוגית או משאבי אנוש
בכל מקרה, מדובר בתעודה של מהט

• הוסף לסימניות
מה זה אומר אפשר קצת יותר הסבר
תודה
תסתכלי בפירוט של מהט

או כאן
1751756921720.png

• הוסף לסימניות
תגידי זה נכון שזה לימודים של 4 שנים בסמינר?
עם מה תכלס אני יוצאת עם איזה תעודה של מה במה אני יכולה לעבוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה