מסלולי פלאפון

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע על מסלול עכשווי לבודד, כמובן כשר.
מישהו יודע\ת על חברה שיש לה עכשיו מחירים זולים?

עכשיו אני בפלאפון, כך שנראה לי שאני צריכה לעבור חברה כדי למצוא את הזול ביותר.

אשמח לתשובה מהירה.
ותודה מראש לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
רמי לוי: 6.9 (הקליטה כמו פלאפון. יושב על הרשת שלהם)
הוט מובייל: 25
סלקום: 29
פרטנר: 29.9
גולן: 26
אני גם מחבר / מנייד קווים.

• הוסף לסימניות
הוט מובייל: 25
סלקום: 29
פרטנר: 29.9
גולן: 26
אני גם מחבר / מנייד קווים.

כמה עלות הסים?
ולכמה זמן זה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מנסיון הקליטה לא כמו פלאפון - אותו דגם מכשיר אותו מיקים ושעה, ולא אותה קליטה.
אבל קליטה בהחלט איכותי ברוב המקומות, שווה

• הוסף לסימניות
רמי לוי: עלות סים 50. המחיר 4.9 למשך שנה. שנה שנייה ב14.9 ואח"כ צריך לחדש תכנית או להתנייד לחברה אחרת.
הוט מובייל:עלות סים 30 ומזכים במשך 4 חודשים ראשונים 7.5 כל חודש. כך שבסה"כ העלות היא 0. המחיר 29 למשך שנה, אח"כ 39.
סלקום: המחיר 29 לשנה. אח"כ 78.
פרטנר: סים חינם. המחיר: שנה ראשונה - 14.95 לחודשיים הראשונים. 29.9 ל10 חודשים הבאים. שנה שנייה - 45 . לאחר שנתיים - 55.
פלאפון: עלות סים 20. החזר במשך 4 חודשים. סה"כ 0. המחיר 29.9 לשנה. אח"כ 79.
גולן: עלות סים 49. המחיר 26 לשנתיים. אח"כ 79.

• הוסף לסימניות
רמי לוי: עלות סים 50. המחיר 4.9 למשך שנה. שנה שנייה ב14.9 ואח"כ צריך לחדש תכנית או להתנייד לחברה אחרת.
הוט מובייל:עלות סים 30 ומזכים במשך 4 חודשים ראשונים 7.5 כל חודש. כך שבסה"כ העלות היא 0. המחיר 29 למשך שנה, אח"כ 39.
סלקום: המחיר 29 לשנה. אח"כ 78.
פרטנר: סים חינם. המחיר: שנה ראשונה - 14.95 לחודשיים הראשונים. 29.9 ל10 חודשים הבאים. שנה שנייה - 45 . לאחר שנתיים - 55.
פלאפון: עלות סים 20. החזר במשך 4 חודשים. סה"כ 0. המחיר 29.9 לשנה. אח"כ 79.
גולן: עלות סים 49. המחיר 26 לשנתיים. אח"כ 79.

• הוסף לסימניות
הבנתי שלרמי לוי יש איזה שהיא מיגבלה על מספר השיחות, זה נכון?
ועל נוקיה 208 אפשר להפעיל את כל החברות?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הבנתי שלרמי לוי יש איזה שהיא מיגבלה על מספר השיחות, זה נכון?

עד 2000 שיחות בחודש. שזה אומר שצריך לחייג 83 פעמים כל יום כדי לעבור את המיכסה...
וישנה עוד הגבלה - עד 120 דק' שיחה ברצף. בשיחות רגילות זה לא קורה בסטנדרט. זה יותר משמעותי למי שרגיל להירדם עם קוו שיעורים או נייעס בלילה...

ועל נוקיה 208 אפשר להפעיל את כל החברות?

כן

• הוסף לסימניות
אני בפלאפון
האם c2 של נוקיה יכול להתנייד לרמי לוי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה